ellismamma

2010-04-25
22:46:52

Pallar inte blogg :/
Sorry bloggen är lite off, men jag orkar den inte just nu... Ska ta bort lösenordet snart o se om det ger mer inspiration till o fortsätta och skriva. Vi får se :) Men ha tålamod, i'll be back ;)

xoxo J

2010-04-14
18:35:21

Tråk!
Känner ingen motivation till att skriva blogg längre eftersom den är lösenords skyddad :/ 
Så funderar på att skita i det eller ta bort lösenordet iallafall?!
Men då blir det bara vardagliga saker som nämns med tanke på vilka horor som kanske läser....

Aja, fick mitt returaktiva vårdbidrag idag så imorgon bär det av till Ullared! :)
Har även beställt min studentklänning idag, HOPPAS den passar! (y)

aja, ska se Gossip Girl eller något nu. xoxo J

2010-04-11
22:01:14

Helgen!
Jaha då får man väl ta och sammanfatta helgen ^^

I fredags kom Emils mamma och hämta Ellinor vid elva, så sen drog jag mig in mot stan. Träffa faster Lena & Susanne, med Kelly så fick skjuss in till stan :) Så kom in lite tidigare än planerat så åkte till pappa och hämta lite filmer. Sen åkte jag vidare till knutan där jag möte min kära Veronika <3
Vi snacka lite med folket där :D Sen gick vi och tog en fika, typ 1½ timmes snack :D Härligt!
Sen bara spontant tyckte jag vi kunde gå och kolla en affär med balklänningar och jag hitta min, jag blev kär! Skitfin och den satt som gjutet :D 
Sen yra vi runder lite och sen åkte vi hemåt mig. Laga lite mat, brände nästan ner köket xD hahaha nej men ändå. Lyckades till slut :D
Kollade på båda Twilight, DRÄGGEL!!!!! <3 Sen kolla vi Paranormal activity, läskig men kasst slut. Så snacka vi och sånt så vi drog väl oss till säng runt tre tiden :)

Så var det lördag, Emil laga mat och lite sånt trevligt. Sen softa vi lite till vi drog in mot stan vid två, la handpeng på min klänning! :D Så nu är den min, ska betala resten innan den 26;e denna månaden.
Sen åkte vi för hämta Ellis men följde efter en civil polisbil i utryckning först, Bostik på planteringen hade varit slagsmål eller något :P 
Sen hämta vi Ellis och drog hemåt. Sen gjorde jag inte mkt mer den kvällen. Emil åkte en runda med en kompis.

Så idag var det söndag, vi åkte in till stan och gick en runda på gröningen. Sen åt vi på Max i stan, mums! *fläskigt* Sen åkte vi till firman och tvätta bilen sen drog vi hemåt.
Så var ute typ tre timmar, mys.
Hemma gjorde jag inte mkt, lekt med Ellinor, fotat henne. Suttit och myst i solen och sånt. Så jävla skönt det börjar bli vår nu asså! Kan knappt vänta till vår älskade sommar e här!

Så nu sitter jag här, Emil har tre polare hemma. Ellinor sover, men jag orkar inte gå ut och vara social. Är lite off idag av lite anledningar. Men allt kan inte alltid vara bra, är det inte dåligt ibland kan vi inte uppskatta när det väl är bra för oss sen.
Så lyssnar på lite mysig musik och bara flyger bort typ. Vill inte vara i min egen kropp just nu så att säga. Svårt att uttrycka hur jag känner. Men vill mest bort från allt.
Ska bli skönt nästa helg. Först middag & utgång på fredag, sen drar man på klassresa på fredag till onsdag!
Längtar som fan, behöver en paus från mitt liv. Tänker o känner för mkt i nuläget.



Nu ska jag spela lite och döda lite oskyldiga :D Ha det bra alla, xoxo J

2010-04-08
21:31:08

Toorsdaaag
Lill lördag som de säger.

Idag stanna jag hemma från min kurs eftersom jag inte viste hur Ellinor skulle vara idag med tanke på hennes feber igår.
Men från 39 till 37, så det var nog bara vaccinationen som spökade. :)

Så vid lunch åkte vi & handlade och sen inom apoteket. Lite mediciner, igen.
Men så är livet....

Imorgon kommer emils amma & hämtar ellis vid elva sen ska jag möta Veronika ett på knutan :D
Vi ska till pappa & hämta filmer, vilket jag inte sagt till honom ännu men jag hoppas han är hemma?????? hehehehe
Sen tar vi väl en fika innan vi beger oss hem mot mig. Emi är i gbg hela dagen så vi har privatfest jag o veronika ;)
Blir lite chips, godis & bra filmer :D Tagga tyskland lite :D
KUL !!!


Sen hämtar vi väl Ellis framåt middag/eftermiddag sen klockan sex ska min och emils familj äta på restaurang ute tsm... Så samlas alla..Mys!

Aja, ha det bra alla. xoxo J

2010-04-07
17:39:43

Tjenixenpixxen!
hej!
Blev inget Lund igår, Emil var ute och jobbade hela natten så han våga och ville helst inte köra ner ditt då, vilket jag tyckte var helt ok. Inte lönt att riskera något!
Så han sov några timmar sen tog vi iallafall bvc till tre, hon väger nu 7,7kg och är 65 lång! Min lilla flicka börjar bli riktigt stor! :) Sen fick hon sin fem månaders vaccination, en spruta i var ben. Ish! Men hon tog det super! Pep till i typ två sekunder sen skratta hon, haha. gullunge!!
Sen på kvällen fick hon feber :( Så hon åt bra ca 50ml i välling och drack ca lika mkt av en kall näringsdryck. Men den gick lättare att få i henne än vällingen, sen somnade hon.
Så vi sjuk tyckte jag hon borde äta igen eftersom hon åt så lite så la henne bredvid mig och gav henne lite välling men hon ät bara 150, vilket är lite för hon som brukar äta 260 på morgonen. Men så drack hon lite kall näringsdryck också, sen sonade hon igen och sov till elva tiden.....
Så gick vi upp då så hon t lite gröt och lite välling & resten av näringsdrycken.
Hon hade fortfarande feber så hon fik alvedon sen klädde jag på henne och gick ut i den varma vårluften en halvtimme. Frisk luft skadar ju inte! Hon somnade rätt fort...

Men nu har hennes feber gtt upp till 39, suck. Men hon vilar i soffan just nu. Hon fik precis lite mer alvedon och har också precis ätit. Så ja, imorgon måste vi iallafall till apoteket, måste ha en hel del mediciner innan jag ska till tyskland på klassresa. Så inte det tar slut medans jag är borta, plus det är beställning så det tar några dagar innan vi får det ändå...

Aja, händer inget annat idag, ska bara vara hemma & ta hand om busungen... Emil jobbar ju :)

Ha det gött, xoxo J

2010-04-06
01:37:17

Måndag!
Var på mysig påskmiddag hos mamma idag! Myspys på det! <3

Sen fick Emils mamma köra mig hem för Emil fick jobb så han hade inte tid :p

Men klockan är halv två på natten och jag ska typ snart upp känns det som. Ska vara i Lund till 10.00 imorgon, och innan det ska vi lämna Emils kamera på ngn services å ska härifrån halv nio det vill säga senaste halv åtta måste vi upp! Suck.
Men fick sån ångest attack eller vad man ska säga. Jag är bara jätte deppig och vill mest bara spola tillbaka tiden och få så mycket ändrat. Jag förstår inte vad jag gjort för förtjäna detta, jag gör verkligen inte det.

Så nu ska jag ta min kudde och gråta ner den istället. Sov gott alla, jag ska försöka (y)

xoxo J

2010-04-05
00:32:19

Frustrerad!
Asså jag förstår inte hur visa tänker? Varför ska det vara så svårt att säga sanningen? Varför tror visa att man blir lyckligare av att ljuga, de fattar inte att lögner sårar mer än själva sanningen.
Hur fan kan de ens leva med sig själv och dessa lögner? Små vita lögner är en sak, men lögner som till exempel förhållande, sex, otrohet och sånt. HUR I HELVETE TÄNKER DAGENS MÄNNISKOR?!
Det gör så jäkla ont ibland att veta hur den man älskar mest ljugit för en. Men har jag så mycket kärlek att jag var villig att förlåta och det gjorde jag. Men självklart har detta skapat konflikter, jag har fått ett hemskt kontrollbehov. MEN det går att åtgälda genom rätt bekräftelse och behandling. Vilket tydligen är jättesvårt att förstå.
Sen litar jag inte på en kotte i denna sketna värld, inte en satans jävel har min tillit. Varför ska man lita på någon när den enda man trodde man kunde lita på gick bakom ryggen på en? Nej, den enda som går & lita på är sig själv. Om ens det.

Jag menar, vi lever en enda gång. Ett liv som vi borde se som en gåva. Uppskatta det vi får och det som ges till oss.
Vi kan inte få allt, vi ska inte sträva efter att få allt. Men man kan alltid drömma & önska. Vi väljer alla hur vårt liv ska se ut, jag lever efter att ärlighet vara längst, och jag hade önskat fler levt efter det. För vad hjälper det om man säger en lögn, gör någon lycklig med det och sen när sanningen kommer fram förstörs kanske en hel relation? Varför säger man då inte sanningen direkt än dra ut på lidandet? Det hjälper ju ingen att göra någon lycklig genom lögner, inte ens den som ljuger kan bli lycklig av lögner. Det är bara en ond cirkel, som är svår att bryta.
Jag är så trött på människor som ljuger och inte vågar stå upp för sanningen. Är det verkligen så svårt? Vi gömmer ju bara oss själva genom och ljuga. För ljuger man istället för säga sanningen är man inte inte den man påstår sig vara. För mig är lögner en psykiskt sjukdom eller något. Det är sjukligt att låta någon annan leva i en lögn, så enkelt är det.


nej jag orkar inte detta, jag är arg & ledsen. xoxo J

2010-04-03
22:20:11

Glad Påsk Alla!
Howdie! 
Idag har jag emil & ellinor varit på Påskmiddag hos min pappa & syskon :) Trevligt trevligt.

Jag uppdaterade inte igår, men vet faktiskt inte varför, hehe :P Hände väl inte så mkt.

Annars inget nytt, ska till mamma på påskmiddag på måndag, sen blir det Lund på tisdag. Suck?!

Men nu ska jag pysa vidare, fixa välling & sånt. Men Ellinor sover för natten i alla fall.

xoxo J

2010-04-01
22:55:22

April April ^^
Hejsan hoppsan!
Skrev inte igår för låg mest och sov. Var rätt krasslig. Så Emil körde Ellinor till hans föräldrar vid elva tiden sen sov jag mestadels av dagen :S Men vid fem tiden åkte till till hans föräldrar eftersom hans pappa fyllde år, så åt lite mat & tårta sen åkte man hemåt igen efter några timmar. 
Haft jätteont i halsen, kunde knappt röra mig kändes det som och massa huvudvärk. Men ingen feber vad jag vet.
Sen idag har jag mest varit seg i kroppen.

Men gick upp vid tio idag med Ellinor, käka lite och kolla färdigt på en film vi börja igår kväll.
Sen drog vi in till stan och jag fick min nya kamera :D Så nu kommer nya bilder på Ellinor snart upp! Skitnöjd med kameran är jag, tur man har en snäll pojkvän som hjälpte mig betala hälften :) <3
Sen åkte vi till Lund så Emil fick köpt en ny kamera också, haha så nu e han glad xD
Sen bar de av hemåt.

Så kollat lite på tv & spelat medans Emil var hos några polare nu på kvällen. Fick ju nya BattleField Bad Commpany av honom, så spelar jag på hans steam :) SKitkul! :D

Men nu ska jag fixa välling till min lilla ängel och sen kallar sängen. Ha de göttans alla. Kom gärna med förslag om där är något speciellt ni vill läsa om :) 

xoxo J