ellismamma

2010-03-30
22:44:37

Godkväller! :)
Idag sov jag & Ellinor till elva tiden, myyys <3 Sen vid halv två körde Emil mig in till stan för jag skulle med Catta & Mikaela och rida. FYFAN vad underbart det var att komma upp i sadeln igen, så sjukt kul asså. Men känner mig som en nybörjare, hehe. Men vad väntar man sig efter ett års uppehåll?
De tar nog inte lång tid innan jag är tillbaka där jag sluta hehe.
Men tack gumman för jag fick följa med <3

Sen hämta min snälla pojkvän mig i stan o så körde vi hem. Så jag tog en skön dusch och sen softa jag mest.
Kolla lite på Benjamin Button med Emil men nu har han åkte iväg med några kompisar så spelade jag lite på mitt nya Battle Field som Emil så snällt köpt till mig, så jag spelar på hans steam ;) Snällis han är va <3 
Fick även lite fina saker av honom idag (a) Men de delar vi inte med oss här va,,, hehehehehe

Åh jag har kollat lite klänningar på internet, JAG ÄR KÄR! Jag har hittat min student klänning, seriöst, JAG SKA HA DEN! haha lägger in en bild så ni får se min nya kärlek ;)


Snygg eller hur?


Men nu ska jag göra lite kvällsvälling och sånt sen vänta in Emil :) 

xoxo J

2010-03-29
22:37:25

Godkväll!
Hejsan hoppsan igen. Då var klockan helt plötsligt halv elva. 
Blev att jag drog en runda hem till mamma efter ett litet bråk med Emil, sånt som händer men jag blev arg så jag tog Ellinor och gick helt enkelt. Allt har sina up's and down's.

Annars inte gjort mkt idag. Tar ju nästan en timme in i stan och detsamma tillbaka så tiden går fort när man åker in där.

Imorgon ska jag med Catta & Mikaela och rida, kuligt! Måste på tal om det hitta fram mina ridsaker, hehe.

Tänkt mkt idag på när man egentligen ska sluta kämpa i en relation där bara ena sidan kämpar. Man är två, såväl i kärlek som vänskap och familj. Jag är den som kämpar med blod svett & tårar för någon jag håller kär. Jag kämpar för dem jag vill ha kvar, men vart går gränsen? Jag vet inte riktigt. För jag har några relationer som jag tvekar på om det är värt att kämpa för. Jag kan inte ta en tvåmansstrid ensam, jag har annat att kämpa och tänka på än det.
Jag vet om jag är stark som klarar såhär mycket på en och samma gång, men någonstans går gränsen. Och jag är medveten om är den är vääldigt fin. För jag har mycket svårt att se vart det är på tiden att lägga ner sitt svärd och inse vad man gått förlorat.....

Usch känner så för att skriva, som jag gjorde förr. Har hämtat min vita pärm som legat i skolan med MASSA texter jag skrivit av mig och haft. Men inte vågat läsa, haha. Men vet jag fick mycket beröm då för jag så tydligt kunde beskriva hur jag mådde och hur jag upplevde livet från min vinkel. Vart tog all den där bra skrivgrejen vägen. Numera känns det mesta som förvirrande smörja. 

Aja, imorgon kommer nu GG avsnittet, kan ikke vänta! GASH!

ha de gött, xoxo J

2010-03-29
11:42:46

Godmorgon!
Godmorgon alles.
Idag försökte jag ge Ellinor lite av den rödspätta och potatis till lunch men ikke, det funkar inte så nu åker den i soporna. Sen har hon börjat på sin antibiotika som heter Heracellin men det funkar inte längre. Hon spottar, skriker och försöker kräla ur min famn. Arhh! Så nu har jag skrivit till dem i Lund att de får hitta en ny för jag tänker inte tvinga henne i den när hon håller på med sånt motstånd. För då blir till slut jag den onda när hon blir äldre och det tänker jag inte vara. Så enkelt är det.

Nu sitter hon i soffan & glor tv med Emil, men jag tror han somnat xD sjukligen <3
Så nu ska jag äta ngt, ha de gött.

xoxo J

2010-03-28
21:11:00

Början på nytt bloggande
Jaha då var man igång igen. Känns konstigt att man måste ha lösenord, ville ju delat med mig av mina erfarenheter och mitt liv till andra men så kan det gå. Jag tar nog bort lösenordet inom sin tid, när människor jag inte vill ska läsa har gett upp ;)
& sin sagt, kommer mitt lösenord på vift skiter jag i bloggandet och håller mig till bilddagboken & facebook.

Idag har vi vatt o stor handlat trots Emil är jättedålig. Men här var dött i alla skåp hemma :P Så nu har vi så vi klarar oss ett tag, hehe. Fick även köpt en massa nya purer till Ellinor som hon ska få provsmaka. Hon fick smaka en idag, rödspätta med potatis, hahahahaha det var kul. Hon hata det, hon fräste och klöktes och hade sig. Så tror inte hon gillade den direkt. haha.
Men nu har vi köpt andra för de vad hon gillar :) Har kvar den andra o ser om hon kan äta den imorgon annars är den bara & slänga. 
Annars har jag Ellinor och Max varit ute och promenixat en lite runda idag. Mys på det. Våren är ju på väg, så underbart! Kunde till och med sitta lite på trappan medans Ellinor sov i vagnen och Max lekte med en pinne utanför dörren. Kändes skönt. Nu går vi mot ljusare tider. Allt känns bara så bra igen. Underbart. Lättad till max asså :)

Livet är underbart ibland! <3

men ha det bra nu ska jag se Gossip Girl & äta glass. xoxo J

2010-03-26
22:03:43

LÖSENORD !
På söndag åker lösenordet på sen ska jag börja blogga igen, så vet ni. (skickar ett medelande till alla som redan bett om det)

Vill ni ha så fråga. MEN FAN TA ER OM NI SPRIDER DET! Då skiter jag fan i att blogga i så fall....

xoxo J

2010-03-19
23:29:40

Hej!
Jag ska fortsätta skriva blogg, men den ska bli lösenords skyddad. Så ni som är intresserade av att ha mitt lösenord får skriva på facebook, bilddagboken eller min mejl, [email protected], om ni vill ha lösenordet.
Jag vill även vet vem ni är, asså namn & gärna orsak till varför. Tänker inte släppa in massa puckon här på bloggen framöver.

Men just nu orkar jag inte skriva men kommer igång inom några dagar! Puss på ert tålamod!

xoxo J

2010-03-12
10:26:28

Slut
Ska troligtvis sluta skriva här, för många som lägger sig i, läser och surar och har sig.
Trött på sånt skit. Kanske lägger lösen istället så jag kan kontrollera vilka som läser.

Vi får se, ska fundera men som de ser ut slutar jag nog. Orka andra som lägger sig i & gnäller  & skit.

Adjö! xoxo J

2010-03-11
20:21:53

Trött!
Jaha, då var snart torsdagen slut också... Igår var ju Veronika & Matilda här, mkt trevligt <3
Så snällt av er o hälsa på, ni är bäst <3

Sen idag har jag knappt sovit nått inatt. Sen imorse eller ja, hela dagen har Ellis haft en jobbig dag, varit gnällig och sådär. Men hon har nog ont pga sina utslag plus hon bajsat rätt mkt idag så kan bero på de, kanske haft lite ont i magen. Min lilla lillpluttan.

Iallafall, Emil jobba lite dagtid men var hemma och hämta upp oss vid halv tolv, åkte in till stan för han skulle sälja lite av sina kamera saker, sen körde vi vidare och jag plocka upp mina studentkläder på skolan, snygga som fan! :D Sen körde vi till Pang & härliga hem, blev en ny matta till storarummet, hehe. Sen åt vi på MAX för Ellis var hungrig och hade bajsat så vi passa på o äta samtidigt haha. Sen snabbt Maxi för köpa Välling och blöjor. Sen vidare till Bjuv för apoteket, fick äntligen Ellinors salva. :)
Sen hem! 

Så har inte gjort mkt sen dess, sovit lite samtidgt som Ellis, de lilla hon sov. Sen har vi kollat tv jag och lilltösen :p
Så ja... Hon somnade för en timme sen ca, så jag passa på och ta en lång skön dusch, härligt!

Imorgon är det iallafall fredag, och Emil går på långledigt, 10dagar :D Gött! Se och hitta på lite roliga saker.

Lätt gärna en kommentar mina söta bloggläsare, xoxo J


Jag sätter allt på denna lilla damen kommer bli lika tuff och envis som sin mamma ;) <3


2010-03-10
11:27:48

Tis & ons !
Tjena :)
Orkade inte uppdatera igår, var lagom trött asså, hehe!
Dagen började tidigt, vi skulle ju vara i Lund halv tio så vi lämnade hemifrån halv nio så vi var i god tid.
Först samtal med dietisten, gick jättebra han var nöjd med hennes utveckling o viktuppgång så vi ska bara fortsätta som vanligt :D Sen var de andningsgympa, de vanliga inhalationer och gympa, gick väl bra utom att hon blev suris i mitten av allt för hon blev hungrig, hehe.
Sen var de läkarbesök, ökade antibiotikan till de dubbla, från 2ml tre ggr dagen till 4ml tre ggr dagligen :S
Annars inget nytt där, de blir hembesök nästa tisdag så de kommer hit & har andningsgympa med oss.
Sen åkte vi till Nova & åt på Mc Donalds sen körde vi hemåt.
Sen blev de en liten lugn hemmakväll typ.

Idag har jag städat nu på fm, dutti! :D Var så rastlös i kroppen så jag städa köket, damsög hela lägenheten, bädda sängen och sen duscha jag & gick med sopor :D & rasta max litta :P

Så nu sitter jag & väntar på Mathilda och Veronika ska komma hit, kul kul kul !!!! <3

Men ha de gött alles, xoxo J

2010-03-08
19:58:42

Måndag
Hellojsan!

Ny vecka dådå, åkte och handlade med Emil på förmiddagen, väl behövligt. & så åt vi på MAX, mums mums :D
Sen åkte vi hem och jag var lite duktig, vek tvätt, hängde tvätt & damsög :)
Sen kom mamma och hämta mig vid tre tiden så bar det in mot Helsingborgs sjukhus.
Hade tid på hudmottagningen fyra med Ellinor och efter 30min kom tre-fyra läkare in och kände och klämde på Ellis lilla bula hon har vid ögat. Så ja, när hon är runt ett år ska hon operera bort den. De sa att det inte var något farligt & sådär men att de söver helst inte barn under ett år, och det förstår jag ju.
Men läskigt ändå, lilla Ellispellis ska opereras, usch :( Men de blir nog bra, så slipper vi den fula bulan sen :D

Sen körde mamma mig hem och så badade jag lilltösen, så nu har hon däckat, trött som fan var hon.

Så nu vet jag inte vad jag ska göra, är rät rastlös, ska nog sätta igång o plugga lite på min biologi uppgift jag fick idag. Det håller en alltid lite sysselsatt iaf eftersom Emil har jour och jobbar så är han inte hemma för tillfället.

Imorgon bär det av till Lund, ska ha samtal med dietist, andningsgympa, läkarbesök och sen samtal med psykolog.
Så vi ska vara där halv tio och är väl färdiga runt halv ett tiden. Sen blire hem igen!

Ah, nu ska jag plugga :) Ha de gött, xoxo J

2010-03-07
14:54:01

Helgen :)
Jaha då var det söndag igen! Igår var man på show på skolan, helt okej, lite tramsig får jag väl säga.
Men de två sista numerna var helt klart de bästa! Det roligaste var ändå att träffa alla kompisar :)
Tove, Marlene, Veronika, Mathilda, Alexandra & Catta :D <3


Aja, idag har jag inte gjort mkt, vikt tvätt, hängt tvätt, tömt och fyllt tvättmaskinen och ska byta på vår säng nu.
Ellis satt och somnade i min famn här framför datorn så har lagt henne så hon vilar lite :)
Mammas lilla guldklimp, jag är så fruktansvärt stolt över henne <3 

Nej nu får jag väl ta tag i sängen, ha de bra allla utan horan som kan gå & dö :D xoxo J

2010-03-05
20:14:03

FREDAGS MYS ;D
haha nej men nu är det i alla fall helg!

Idag så åkte jag & ellis med emil in när han började jobba, myspys. Så han lämnade oss här hemma för typ 30-40min sen skulle jag tro. Men jag blev bemött av något mindre trevligt här hemma.
Som de flesta vet gick min mormor bort den 28oktober, mkt sorligt. Men igår när Emil hämtat Ellis hos mamma fick han även med lite av mina grejor jag gett mormor under åren, en tavla jag målat och några kort. Dessa grejor ligger inne på Ellis rum, på ett par kartonger, säkert så de inte kan trilla ner eller kasa. Jo så när jag kom hem idag hade det trillat ner, den större tavlan hade lagt sig mellan blöjhinken och blöjpaketet som stod bredvid. Saken är den att kanten till blöjhinken är högre än kartongen så i praktiken ska de inte gå att trilla ner där om man inte lägger det där på nått sätt. Sen hade en foto hamnat framför kartongen och några vid den större tavlan.
Så ja, under dessa timmar vi varit borta tror jag min mormor varit på besök här, och visat att hon varit här genom att göra såhär. Nu suckar  visa säkert som inte tror på sånthär men jag gör det, jag har under många år varit känslig för "den andra sidan", jag har sett min farmor och en liten flicka. Hört denna flicka, och även andra saker. Här hemma har även en dörr stängts, lampor tänts och skåp öppnats.
Så det är lite obehagligt just nu, speciellt eftersom det var mormors saker så är jag övertygad om det var hon!
Hon hade ju sagt till mamma att fanns där något efter livet skulle hon ge oss ett tecken på hon fanns runt oss eller vad man ska säga. Så ja, jag tror på att min mormor är här och kollar läget ibland. Kollar kanske på sitt fina barnbarns barn ;) 
Min mormor, vad jag saknar henne. Sitter ibland och önskar hon var i livet och kunde se hur fin hennes guldfisk till barnbarns barn är. :) Men allt har en mening, Ellis kom, mormor gick :'( <3

Så ja, ellis ligger och sover, stumpan var nog rätt trött som satt och somnade i min famn innan hehe.
Så ska väl sätta mig och skriva klart historian som inte blev av igår :/ Var inte på humör! Men idag kan de nog gå.

ha de gött alla, xoxo J

2010-03-04
20:07:42

Tjenis!
Torsdag idag, vilket betydde djursjukhuset. Trevligt trevligt. Dock var jag lite off, trött som ett as.
Var och såg Avatar i malmö igår med Emil så kom hem vid ett tiden.
Den var väl helt ok, men finns deffinitivt bättre :P Aja.

Sen efter djursjukhuset var jag med Catta, mycket trevligt! Körde till Plönninge och hämta Mickaela och Maria. Nice nice. Trevligt o komma ut och träffa vänner och sånt igen.
Sen körde Catta mig hem för en liten peng :P Så nu är jag hemma, och på dåligt humör.
Är sååå jäävlaa trött på denna jääävla skithåla och denna jäävla lägenheten.
Hade jag inte haft min lilla Ellis och tänka på hade jag tagit mitt pick och pack och flyttat till storstaden i norr.
Hade varit så jävla underbart och få lämna allt skit här nere och börja om på nytt. 
Men men, får vi en ny lägenhet kanske de blir bättre så jag slipper må så dåligt jämt. Så får de väl bli en nystart istället, eller försök till det i alla fall. 

Sen har jag kommit fram till de att lita bara på dig själv, ingen annan. För litar man på någon så förr eller senare slår de tillbaka, lögner och svek. Nej jag är så fruktansvärt trött på lögner och svek att jag kan spy. Alla runt mig känns falska och fulla av lögner ibland. Att de ska vara så jävla svårt att säga som det är, eller vad det är istället för hitta på en massa eller skita i det helt och hållet. Fyfan säger jag bara.
Så hädanefter kommer ingen innanför min mur runt mitt slott på insidan, där sitter jag & ellis som små drottningar och lever livet. Ingen annan jävel ska komma inanför igen och såra, svika och ljuga. De personer jag trodde jag kunde lita på visade ju sig vara fulla av lögner och bara sårar mig hela jävla tiden. Orkar de inte längre så framöver är det jag & bara jag. Punkt slut.

Aja, Ellis har däckat på soffan. Jag ska in där och stänga TV;n nu och sen sätta på lite musik här och se om jag pallar plugga lite. Så jag blir klar med detta jag håller på med i historian. Kunde varit skönt.

Imorgon är de fredag :) Ingen fredagsmys för min skull verkar de som :( Trååååk.
Men lördag blir de stan på kvällen, ridhuset klockan sex! :D Ska se tvåornas show hade jag tänkt. Mamma hämtar mig så skulle kanske pappa ha Ellis så hon inte behövde skrämma skiten ur djuren ;) hehe.
Aja, blir nog bra. 

Ha de gött, xoxo J

2010-03-01
20:12:12

Suck...
Känner mig hemskt nere idag, mår inte alls bra. Allt kom upp till ytan innan idag. Det bara brast...
Jag vantrivs här ute, men de har de flesta säkert redan listat ut. Så vi letar desperat efter något nytt,
men inom Bjuvs kommun pga Ellinor. Så vi var på Bjuvs bostäder idag och de gick väl sådär.
De hade en trea de ville typ ge oss, men på grund av att Emils anställningsavtal sa fel så kunde de inte lita på hans inkomst och min är inte säker än förens den sega jävla försäkringskassan kan ge mig mitt vårdbidrag för Ellis. 
Så när vi gick därifrån kändes de verkligen tungt, för jag orkar inte bo här mer. Jag försöker och försöker men ibland rinner bägaren över, som idag. Så i bilen hem bara grät jag, och jag hatar de. Jag vill inte gråta inför Emil. Jag ger han dåligt samvete och det vill jag inte. Sen känner jag mig så svag när jag blottar mig så och bara gråter. Så de kändes hemskt. För jag vet Emil försöker, han trivs ju inte här heller. Han jobbar och sliter. Jag är stolt över att han orkar och han är verkligen underbar. Den bästa pojkvän, sambo man kan ha.
Så jag känner mig så dålig som inte kan acceptera läget och bo här, men de funkar bara inte. Jag vet inte varför. Det är lite för långt borta, dåliga förbindelser och så.
Inte för billesholm blir mycket bättre men bättre än här, och det gäller bara nått år. Tills vi måste köpa hus för Ellis ska ha bostadsanpassning. Där har även hänt för mkt negativt här som gör mig fruktansvärt ont.
Sen är jag inte glad för billesholm av många anledningar, riskerar o slå ihjäl någon om jag ser denna -.-
Men vad gör man inte för sin familj? Emil vill inte flytta till Hbg, och för Ellis skull kan vi inte heller.
Så även om jag kommit fram till att jag är en stadstjej får jag offra det, för min familjs skull....

Sen jag fick Ellinor och flyttat hemifrån har jag även tappat nästan alla vänner känns de som, inte en jävel pallar sin röv ut hit. Aldrig. En två gånger har de hänt under FYRA MÅNADER! Alla jävlar vet jag inte får åka kollektivt så jag har mycket svårt och ta mig runt. Jag får förlita mig på när Emil kör, och inte förens nu har vi fått en bil som funkar. Men de känns, så fort ens liv ändras lite för mycket flyr ens vänner fältet. Kanske har jag ändrats, men jag har i alla fall märkt att mellan mig och alla mina vänner är saker inte som de var förut. Men varför kan jag inte säga. Känns som de flesta tagit avstånd, eller nått.
Så jag känner mig ofta mycket ensam, jag har bara Emil. Tänkt själv och sitta hemma dag in och ut och bara ha sin pojkvän som vän. Jag menar inget illa menat mot Emil, men att få prata med en annan människa, träffa någon vän man kan snacka tjejsnack med bara... Som jag saknar de, usch. Men som Emil sa, de vet vi har ett sjukt barn, kan de inte palla sig ut här då någon enstaka gång för hälsa på, vad är det då för vänner?
It sucks......... 

Aja, nu pallar jag inte mer, ska in och lägga mig i soffan och kolla på Outsiders och bara låtsas som inget existerar. Imorgon blir de sjukhuset med Ellis klockan elva för kolla hennes jävla bula vid ögat.

xoxo J


Någerlunda ny bild på mig btw;