ellismamma

2011-04-28
22:11:05

Halloooj :)
Länngeesen jag skrev här i know, men blir lite då & då ;)

Har en del o göra, inlärning på jobb för jag jobbar för mamma nu torsdag & fredag eftersom hon opererat benet :)
Varit en runda i ängelholm o hälsat på en kompis, idag hade vi även kommunen på besök ang ellis assistansersättning men f-kassan o kommunen skyller på varann o massa sånt.. :/ Aldrig kul o hamna i kläm o jag mår faktiskt väldigt dåligt psykiskt pga det för de känns verkligen som jag är dömd till o misslyckas med nada inkomst o sitta hemma o rulla tummarna med ingen mening här i livet.. Det tar rätt hårt men vad kan man göra? Vårt samhälle idag är skit, & tyvärr hamnar folk som vi ikläm som är i behov. Jag menar vi är 300timmar EXTRA per månad  i behov än ett frisk barn, ska vi bara se mellan fingrarna på de? Att hon är obotligt sjuk, inte får gå på dagis o jag inte kan jobba? Ska jag skita i de o bara finna mig i allt? Nej vet du vad jag är så trött på detta, jag undrar varje dag, VARFÖR JAG? VARFÖR VARFÖR VARFÖR JAG? :( Det är sjukt, jobbigt..... :(

Nog om de, i helgen är de valborg, lite tivoli o sånt skojj.. Nästa vecka har jag inget planerat, SKÖNT. Emil är även ledig så vi får se vad vi hittar på. Ska iallafall till stallet ngn dag o släppa allt vad som heter familj, mamma & liv allmänt o mysa med hästarna o rida lite =) Kanske kan få till två dagar eftersom emil e ledig, hoppas. men vi får se! =) Ska se om jag kan få med ngn o fota en dag med, se hur katastrof det ser ut nu när man inte ridit på länge.
Hoppasde föresten för första gången på 2år i måndags, sjukt kul !!! Speciellt med en häst om den jag red, fd hopphäst men ej hoppat sen skada så de var nog något år sen. Superkul tkt vi båda även om de kanske inte var så graciöst ;) Men men :D

Nej jag ska faktiskt pysa i säng, ha de gött alla vi höres vi igen någon gång! :)
xoxo J

2011-04-19
22:27:32

Shopping ! :)
Hej, idag har jag o Ellis varit med Matilda o shoppat, ätit o fikat x) Men nöjd blev jag! :D

Påskpresent till Ellis istället för massa godis =)
Kläder till mig :D
Kläder till Ellis :D
Klänning plus strumpbyxor till ellis :D
Till Ellis ;D
Till Ellis ;D
Leggings till Ellis o trosor till mig :D
Najjsigt va? :D

Natti natti, xoxo J

2011-04-18
22:27:38

Stallet & stan !
Tjena, idag åkte jag ut till stallet klockan 9imorse, mys. Var sjukt härligt väder och hästarna var övertaggade x) Så de ville inte in från hagen utan sprang runt en massa, så jag lät dem springa av sig sen kunde jag ta in dem. Fixad med Natazha o lät Aqua stå inne medans jag red, lättaste så för hon blir sååå jäkla hispig när jag har henne ensam i stallet. Skritta och trava lite i de vackra vädret sen vad jag nöjd :) Hon är ju under igångsättning så jag tog de rätt lugnt =)  Mys.... Sen ut med hästarna i hagen o hem igen, var väl hemma runt tolv.
Åkte in till pappa vid fyra och kom hem vid åtta. Mysigt...

Nu sitter jag här under en filt med datorn i knäet med bra musik på... Älskar de... Måste egentligen sova men de är ju bara för mysigt o sitta o njuta till lite bra musik asså. :)

Jaha, vad kan jag mer säga? Allt rullar på bra nu, det känns bra igen och jag börjar lugna mig lite. Tankar kommer ju alltid o går, och vissa dagar är hemska men jag lär mig leva med det, jag tänker inte ge upp för jag vet att det kommer funka. Vi måste bara jobba lite...Man får ju inte allt serverat på silverfat här i livet... HEHE.

Nej nu ska jag faktiskt pysa i sängen, natti natti folk. xoxo J

2011-04-15
22:14:47

Ingen lust...
Lusten att blogga är liten, har så mkt annat o göra o tänka på. Livet har varit lite jobbigt de senaste veckorna men böjar bli bättre. Det går upp o ner. Så därför har jag inte riktigt känt för blogga. Sen har det varit så fint väder så man varit ute en del o låtit datorn vila ;)
Men annars rullar vårt liv väl på rätt bra... Vi ska ha kommunen hit veckan efter påsk för prata om assistans ersättning, hoppas verkligen de går igenom för jag vet verkligen inte vad jag ska göra annars...
Sen blir de påskmiddag på båtarna med mamma, pappa o syskon. & Ellis så klart <3 hihi.

Ellinor är vääääldigt trotsig för tillfället, hon testar o testar, haha. Arg blir man men sen smälter man som glass i solsken när hon kommer o säger mamma, och pekar eller vill man ska följa med <3 Jag har världens finaste lilla flicka som bara växer o växer ! <3

Imorgon ska hon vara hos farmor o farfar till söndag för vi ska på bilträff i halmstad på kvällen så ja.. :)
Nästa vecka jobbar Emil så då får vi väl se vad som händer... Säkert massa fika med folk, hihi !

Nåja, lite bilder får ni med !
Vi hade cirkus som utsikt i veckan, såklart var vi på den med o Ellis uppskatade det nog :) Helt fasinerad var hon! Jättekul, men trött blev hon, somnade under sista numret, haha.

Ha de gött alla, xoxo J

2011-04-05
21:27:30

Tjena!
Hej på er, idag är de tisdag och jag & Ellis har varit hos min pappa på besök under eftermiddagen kvällen, nu sitter vi här i soffan o jag väntar på Ellinor ska somna typ x)
Imorgon ska jag ha tvättstugan sen ev träffa en kompis på eftermiddag om de går ihop i våra planer xD
På torsdag ska jag o en annan vän till stallet o rida sen fredag vet jag inte, bio troligtvis, lördag är de hundtävlingar o show på min gamla skola. Söndag inget :)  Så ser min vecka ut! =D

Ellis sitter med en borte o slår i soffan, haha tok unge <3 För envis för sitt eget bästa :P 

Nej nu ska jag lägga mej med henne så hon somnar :))

xoxo J

2011-04-01
21:40:49

Mitt hjärta blöder...
Jag vet inte vad jag ska göra, eller vill göra. Jag bara tänker o tänker, lösning på lösning, men svaret är egentligen rätt givet redan.  Ellinor är min prioritet och jag måste snart sluta blunda för vad hon behöver. Jag måste förstå det inte funkar o leva såhär länge till. Men de gör så ont, jag vill inte, jag vill inte ge upp. Jag tror vi kan fixa de, vi har ju gjort de förr. Men en gång ingen gång, två gånger är en gång för mkt. Jag har ångesten krypande innanför skinnet hela tiden, jag gråter för inget, jag blir sur för småsaker. Ledsen för sånt som egentligen inte borde göra en ledsen.
Jag är så instabil att jag inte vet om jag ens kan lita på mina egna känslor o tankar. För hur mkt ska egentligen ett hjärta få lov att ta? Hur mkt ska jag låta mig utsättas och utsätta för? Jag vill bara prata med ngn gråta ut och få visa hur ont allt gör, när den jag älskar mer inte ser eller bryr sig om min smärta... Som personen e i grund till.
Jag gör allt jag lovade mig själv att inte göra, jag utsätter mig själv o Ellis för saker jag lovade mig aldrig göra.
Men kärlek är ngt jag aldrig kommer förstå, för man tro sej hittat den perfekta, men ingen e perfekt och alla gör misstag. Inget kommer bli som förut, inget kommer någonsin kunna radera det som hänt och händer.
Jag önskar bara jag hade modet och göra det jag vet är rätt, men jag älskar för mkt i detta läget. Jag vill inte mista fler, jag vill inte sluta älska. Även om det gör så satans jävla ont.....

Jag orkar inte, jag vill bara ta bort allt. Jag orkar inte må såhär mer, jag vill inte bråka, slås och hålla på. Jag vill ju bara allt ska vara bra. Jag vill Ellinor ska växa upp i en lugn stabil familj, men hur ska de gå när ingen pratar ingen står för det den gjort. Eller bryr sig om den andres smärta....
Det känns som jag går ensam mitt i öknen, även om jag har massa folk runt mig...

Jag vet varken in eller ut längre... Varför ska de vara så svårt för? Önskar bara jag kunde göra allt bra, för oss alla igen.
Men jag förtjänar nog inte lycka o glädje, för den är fan minimal. Jag orkar inte hur mycket som helst till, jag har nått bristningspunkten. Snälla hjälp mig någon vad ska jag göra :'(............................

2011-04-01
14:06:15

Hej igen!
Har inte hänt mkt hos oss som jag kan skriva här. Livet rullar på trots motstånd, men sånt är livet i guess.
Ellis är jättetrotsig och prövar verkligen vårt tålamod :P Men samtidigt är hon en liten ängel <3

Hon ska sova hos mormor hela helgen & Emil ska jobba. Så vi får väl se vad som händer o sker :)

Jag har de sneaste dagarna tänkt väldigt mkt, och jag förvånas över hur mkt ett hjärta kan ta. Hur sårad man kan bli och ändå så ställer man sig upp igen. Min värld är upp o ner igen, den har fallit samman i tusen bitar åter igen, men ändå reste jag mig upp igen och försöker nu hitta rätt bitar för bygga upp min insida och mitt liv.
Inget kommer bli som förut och denna gången har jag sagt mig och mina krav, om de nu tas på allvar. Jag står för det iallafall.
Men jag kan ändå inte hjälpas att förvånas att jag tåler så mkt, kanske har man slutat bry sig, kanske är det bara hoppet som driver en? Eller ens drömmar? Hur som helst så är jag förvånad... Vi är allt bra starka vi människor.

Nej nu ska jag packa Ellis väska, xoxo J