ellismamma

2011-10-29
21:56:47

Helg

Hej! Här lugger jag i soffan helt ensam hemma. Igår var jag inne i stan med mamma o små syskonen o fixade o tände ljus på mormors grav. De var två år sen igår hon somnade in pga cansern. Vi saknar dig kära mormor <3
Sen åkte jag med mamma hem o åt middag. Sen pkte jag hem enSam så ellis är hos mormor hela helgen.
Väl hemma städa jag undad o vid fem sex kom mina fina tjejer till mig. Vi käka pizza snacka o kolla skräkisar. Jättekul!
Sen kl halv ett åkte jag med veronika hem till henne o sov där. Somnade vid tre tror jag sen upp kl sex igen, great?!
Vi käka frulle sen iväg till stallet o vidare på westerntävling där Veronika tävlade två klasser o kom trea i ena, grattis <3
Sen släpptes jag av på stationen i hässleholm tog tåget till bjuv för inse där nt går ngn buss till b-holm fören om två timmar. Så jag började gå. Tog en och en hal timme. Jobbigt var de.
Sen sov jag tre fyra timmar. Skönt!!!
Sen gjorde jag mat o har kollat tv. Ska strax gå in o lägga mig, e helt slut. Imorgon kommer både min fisbebis hem o sen kommer sambon hem under kvällen från sin utbildning i stockholm.

Nä ni får ha de bra!

XOXO J


2011-10-28
13:47:21

Ellis...

Mediciner för helgen... Antibiotika (spektramox), protovit, toceferol, noni och bisolvon. Och laktulos om de behövs.


2011-10-28
09:45:37

På väg..

In till stan med Ellis. Ska till mormors grav då det e två år sen hon lämnade oss idag <3 sen ska ellis vara hos mamma hela helgen o jag ska ha en liten filmkväll ikväll o sen på westerntävling imorgon bitti :) på söndag hämtar jag hem ellis sen kommer sambon också hem! Saknar han, han har ju varit på utbildning i stockholm sen i söndags ^^

XOXO J


2011-10-27
22:27:33

Ellis "nya" rum..
Vi har gort om lite på Ellis rum, nu när hon fyllde år o fick mer grejor behövde hon mer golvyta så vi har satt upp en ny hylla istället för den som stod på golvet. :)

Jag är meganöjd, rummet är jättemysigt nu.


Köket fick hon av oss i födelsedags present men fick de någon vecka tidigare för hon hitta det i förådet xD
Sen kunde hon inte låta bli det, haha! Men hon fick en spelkonsol på födelsedags morgonen också.

XOXO J

2011-10-27
22:25:10

Ellinors kalas
Hej!
Det har tagit lite tid för mig o känna ork för skriva ihop ett inlägg o lägga ut bilder. Är inte riktigt med på banan just nu med allt men här kommer det iallafall.
Ellinor fyllde ju faktisk 2år i lördags och vi började dagen med hon fick öppna ett paket när hon vaknat. Sen åt vi frukost o gjorde oss klara för åka till stan där vi hyrt lokalen. Vi packa in allt i bilen o var i lokalen runt elva. Så vi gjorde vid lokalen och dekorerade tårtorna, skitfina! :D
Kl två kom gästerna, ellis fick jättemkt fina grejor och det tackar vi för!
Vid sju var vi hemma o fick packat upp allt och halv tio sov min prinsessa tungt på soffan <3.
Här är lite bilder från dagen, alla finns på FB.
Hej!
Det har tagit lite tid för mig o känna ork för skriva ihop ett inlägg o lägga ut bilder. Är inte riktigt med på banan just nu med allt men här kommer det iallafall.
Ellinor fyllde ju faktisk 2år i lördags och vi började dagen med hon fick öppna ett paket när hon vaknat. Sen åt vi frukost o gjorde oss klara för åka till stan där vi hyrt lokalen. Vi packa in allt i bilen o var i lokalen runt elva. Så vi gjorde vid lokalen och dekorerade tårtorna, skitfina! :D
Kl två kom gästerna, ellis fick jättemkt fina grejor och det tackar vi för!
Vid sju var vi hemma o fick packat upp allt och halv tio sov min prinsessa tungt på soffan <3.
Här är lite bilder från dagen, alla finns på FB.
XOXO J

2011-10-22
22:03:57

Trött Ellis!

Ellinor sover gott på sofffan bredvid mig, hon har varit jätteduktig hela dagen. Tänk att för två år sen idag hade jag nyss blivit mamma till världens finaste dotter !

Kommer uppdatering imorgon eller på måndag!

XOXO J


2011-10-21
20:48:59

Fullspäckad helg ! :)
Vi har en fullspäckad helg framför oss! Idag har vi varit iväg o kollat på lokalen vi ska hyra imorgon för Ellis kalas, sen har vi handlat och sen åkte vi hem här och gjorde tre tårtor inför imorgon! Så imorgon fm åker vi till lokalen igen fixar de sista med tårtorna och pyntar lokalen för sen klocka två kommer gästerna! :D Det är ju inte varje dag Ellinor fyller år så det måste vara perfekt ;) Sen på söndag ska jag och Ida ner till Malmö på en konsert som min stora dag bjuder ida på så bjuder hon mig på sin andra biljett, skitsnällt! :D Jag uppdaterar mer om helgen på måndag eller något för söndag blir sent då det slutar nio först :) TREVLIG HELG ALLA! Har ni tur kommer kanske någon bild upp under helgen från mobiel ;) XOXO J

2011-10-20
15:20:32

Äter

Ellis älskar nudlar :D

XOXO J


2011-10-19
22:57:30

Bilder.

Glömde lägga till bilden på förra inlägget ;)


2011-10-19
22:56:38

Onsdag..

Hej, idag tvätta vi på fm sen somnadd både jag o Ellis vid tolv o sov två tre timmar. Vi åt och sen roade vi oss lite.
Vid sex kom emil, så lämnade vi ellis hos farmor o körde o handlade inför kalaset. Jag köpte även nya vinterskor :D
Vi hämta ellis sen hem så nu ska jag strax sova, helt slut! Åkt på en jävla förkylning nu lagom till ellis kalas o nu när jag har så mycket att göra! Typiskt.

Nä natti på er, XOXO J


2011-10-18
14:01:40

Ellis


2011-10-18
09:58:37

Hej!

Sitter på bussen påväg in till stan :) ska möta upp mamma o sen syrran o brossan så ska vi käka lite o sen åker jag med dem o kollar på present till ellinor :) sen kl fyra ska jag träffa en tjej o köpa en overoll till ellis o halv fem möta min fina Matilda för en fika innan jag o ellis ska hem igen! Så så ser vår dag ut.

XOXO J


2011-10-16
21:43:11

Söööndaaag

Tjena, söndag nudå. Igen. Lider alltid av sån söndagd ångest för man inser stt en hel vecka till har gått!
Aja, idag fick emil jobb tidigt så vi åkte med han eftersom jag o ellis också hunnit vakna. Så blev jobb i lund sen käka vi sen körde vi till net on net o köpte en present till ellinor som fyller år på lördag juuu :D sen fick emil mer jobn så åstorp nästa o hämta en bil där. Sen körde vi inom svärföräldrarna på vägen hem så gick jag ellis o hennes fastrar till gården bredvid o klappa hästar. Ellis fick skritta lite också :D sen körde vi hem!
Under kvällen har vi lagat mat käkat o började kolla film sen fick emil mer jobb o drog iväg. Ellis somnade o jag knappa på datorn, kollade hus o sånt på hemnet o drömde mig bort......


Veckan som kommer är fullbokad :p imorgon händer faktiskt inget så vi ska passa på o vila.
Tisdag ska jag in i stan o köpa en overoll till Ellis.
Onsdag är dw tvättstugan på fm. Troligtvis handla när emil slutat.
Torsdag ska vi iväg tidigt till åstorp o köpa kakor till kalaset sen på em ska jag iväg o rida!
Fredag ska jag va i stan till tolv, hämta lokanykel, kolla lokalen, handla o sen hem o baka tre tårtor med pappsen!
Lördag sen e de ELLINORS 2ÅRS DAG!!! :)
Söndag sen ska jag med ida ner på något event på malmö arena som min stora dag bjuder uda på o en valfri vän som blev mig! Superglad o käner mig lite hedrad hihi!


Nä nu ska jag sova! XOXO J


2011-10-16
00:25:43

Bakat!

Heej, idag efter frukosten tog hela familjen en promenad i det kyliiga solskenet :D när klockan var tolv kom pappa o farbror mats så vi spenderade fyra timmar till o baka kanelbullar inför ellinors kalas nästa vecka. Gick jättebra, närmre hundra bullar blev de! Sen sov ellis två timmar o sen blev de pizza tsm med några polare :)

XOXO J


2011-10-14
20:36:18

Tjolahopp!

Hej på er! Idag har vi haft en bra dag! Ellis o jag tog en superhärlig promenad i morse vid nio tiden, skit skönt väder! Sol o kallt utan vind, härligt! Sen tog vi en runda på öppna förskolan lite mer än en timme. Sen hem och äta lite o sen la vi oss i sängen. Tog inte lång tid innan ellis sov, så jag passa på att sova lite med. Är så jäkla trött om dagarna numera så det e sjukt :( men tiden gick o helt plötsligt vakna jag HALV FEM??? shit asså. Nåja vi slängde på oss kläder o gick ner o mötte emil. Sen handlade vi lite och så. Så nu sitter vi i soffan o kollar idol o emil e o hämtar pizza, hihi mums (a) imorgon ska vi baka kanelbullar inför ellis kalas nästa helg!

Nä nu ska jag fortsätta mysa med Ellis <3

XOXO J


2011-10-13
21:26:11

Saknad <3
Jag saknar dig som jag aldrig saknat någon förut.
En känsla av ensamhet, en känsla av tomhet.
Oförstående hur jag ska klara mig utan dig.
Min vägledning, min förebild, min hjälte.
Mitt hjärta, min själ, mitt allt.
Jag saknar dig var dag, jag älskar dig var dag.
Någonstans längst in i hjärtat vet jag,
att vart steg jag tar så är du där med mig.
Jag kommer aldrig säga hejdå,
för jag lovar dig att vi ses igen.
Tills vidare min älskling, sväva lugnt.
Jag tänker på dig <3
XOXO J

2011-10-13
16:22:53

Soft dag..

Hej! Imorse vaknade min ängel klockan halv nio, vi åt frukost sen gick vi ut en runda o till affären :) sen hem o leka lite sen middagsvila. Den blev fyra timmsr lång? Hmm, ja ellis är iallafall pigg o glad nu. Jag har gjort mat till henne o väntar på mitt ska bli klary också. Sen kl fem har vi tvättstugan, fyra maskiner så de går fort !


Imorgon är se fredag, får väl se vad helgen bär med sig :) lite familjemys o så :D hihi

XOXO J


2011-10-12
20:50:29

Sovande kämpe <3

Min fina sovande kämpe <3


XOXO J


2011-10-12
14:06:46

Tjingeling !
Hej hur är det med er? :) Igår åkte jag in till stan med Ellinor, vi var hos pappa ett tag. Sen åkte jag hem själv, kändes jättekonstigt. Men Ellis sov hos pappa inatt för jag skulle hjälpa till i stallet idag. :) Så jag var i stallet i FM och det gick rätt bra. Tänkte först rida ut men Natazha testa som faaan, så vi skritta o trava ute sen red jag lite dressyr i paddocken sen skritta jag av ute. Till o med då testa hon. Tvärstannade o vägrade gå fram, stegrade, backade o började typ galoppera på stället. Så jag blev arg. Fick henne o stå still i riktningen jag ville gå i och där stod vi ett tag till hon slappna av. Sen bad jag henne gå framåt och då gick de. Sen längre ner på vägen gjorde hon samma sak men då var det i en luttning så jag blev lite rädd om hon skulle resa sig för högt så jag tog ut henne på åkern o red henne åt de hållet jag ville och med lite tvekan gick de bra. Hon försökte vända ett par gånger men ikke. Så vi skritta upp på vägen igen och sen vände jag henne när jag tkt de var nog och så skritta vi samma väg hem :) Utan hjälp av åkern dock ;) Hon är lite speciell när man rider ut ensam om man säger så. Bättre med sällskap men det ska ju inte hindra oss från rida ut ändå. Jag får bara tuffa till mig lite mer, men de kommer. Är bra mkt tuffare nu än i början känner jag. haha. Nää nu ska jag bege mig inåt stan o hämta min lilla fisunge :) Saknar ihjäl henne hihi. XOXO J

2011-10-09
21:15:25

Problem...
Jag har problem med min blogg app i mobilen därför är de lite dött här igen. Men får väl hoppas appen blir fixad så jag kan blogga från mobilen igen :) Bara vänta och se! :) XOXO J

2011-10-08
00:06:19

Årskontroll..
Tjoo, idag var vi nere på årskontroll. Först hade vi andningsgympa med Maria :) alltid lika kul o se Ellis leka o höra hur duktig sjukgymnasten tkr hon är. Sen vidare till läkarbesök, de gick med bra. Vi bestämde för att öka hennes enzymer, creon, till två kapslar per stor måltid eftersom hennes bajs e rätt fettig vilket de inte ska vara för då bajsar hon ut fetter hon kunde tagit upp. Egentligen skulle där tagits blodprov vikt o längd med men sjuksköterskan hade semester så de blir nästa besök. Sist hade vi lungröntgen, ellis skrek som en gris och ville inte alls. Men det var bara o hålla fast henne för de skulle göras, min stackars lilla flicka. Men hon blev superglad när hon fick ett bamse klistermärke ! Sen åt vi lunch med ida louise o ronja innan vi kärde hemåt. Väl hemma sprang jag bara upp o hämta lite saker så tog mamma henne med hem o ska ha henne hela helgen :) fast vi ses imorgon för syrran ska med ut i stallet o mamma kör oss ut så stannar de o kollar medans vi rider :) så får krama henne lite imorgob också:D så nu vet ni varför jag lär skriva ngt :) XOXO J

2011-10-06
16:50:18

Inget nytt...

Här händer inte mycket idag inte! Vi var iväg på apoteket imorse, kom precis när de öppna vid nio sen var vi hemma till tio igen :) mamma kom o lämnade syrrans hund här som jag ska passa till imorgon och just nu sitter ellis o äter o jag väntar på hon skabli klar så vi kan gå ner till tvättstugan o börja tvätta :)

Imorgon ska vi ner på årskontroll i lund med ellinor, hoppas allt går bra men det tror jag !

XOXO J


2011-10-05
20:22:20

Känner mig ensam...
Jag känner mig så jävla ensam just nu, en tomhet på insidan som jag inte på något sätt kan finna något att fylla upp den med. Den kommer och går, gör sig hörd ibland. Jag tror det är en saknar av mitt gamla liv, mina vänner, mitt aktiva liv med hästar, skolan, familjen, djuren. Numera rör sig allt om Ellinor, och det är inget dåligt absolut inte för jag ångrar inte henne, men jag vill så gärna få må bra också. Få loov att känna att mitt liv inte är helt öde pga hur vårt liv slutade upp. Jag undrar var dag, varför mina vänner vänt mig ryggen? Varför ingen vill ses, eller hör av sig? Nej jag är kanske inte bäst på höra av mig och bor utanför stan och jobbar inte. Men inte konstigt man inte hör av sig när ingen svarar eller inte verkar intresserad av och ses längre. Jag saknar känslan av ridningen jag hade förut, spänningen och kärleken. Jag saknar Danilo. Jag saknar skratten, tårarna och motivationen. Jag saknar mig gamla kropp, slimmad, vältränad och vacker. Inte för jag hatar min kropp nu men jag vill inte ha detta överflödet av fett. Jag vill vara smalare så jag kan känna mig attraktiv. Jag saknar en mening med mitt liv, jag hatar o gå hemma och slösa bort mitt liv. Hade det inte varit för min ängels sjukdom hade hon kunnat gå på dagis nu, jag hade kunnat studerat för komma vidare o närmre ett jobb. Men ikke. Jag vet inte ens vad jag vill jobba med, inget är intressant och det jag vill har för lång/krävande utbildning för jag ska klara det med tanke på min situation. Lär väl sluta upp som en ensam bitter kärring på donken eller samhall. Det suger, hårt. Men alla har vi dåliga dagar. Andra mår jag bra o ser positivt på framtiden, sen då o då kommer dessa ensamma o jobbiga kvällar. Det är väl bara o ta det antar jag. Nä nu ska jag sluta tråka ut er med mina "sorger". XOXO J

2011-10-05
17:33:45

Lagom aktiv dag :)
Hej! Idag har jag & Ellis haft en lagom aktiv dag tycker jag, vi har haft några dagar med mycket o göra o dåligt med sömn för Ellis del så idag bestämde jag för vi skulle vara hemma i byn bara. Så vi åt frukost sen vid nio gick vi ut, var på lekplatsen ca en halvtimme sen bestämde jag mig för att vi skulle gå till öppna förskolan när vi ändå var ute när de hade öppet. :) Vi var där till strax efter halv tolv :) ! Ellinor lekte med två andra barn och sen dansa o sjöng hon, jätteskojsigt! Hemma tog det inte ens 30min sen sov hon, haha stackarn ;) Jag la mig också men låg o tryckte på mobilen nån timme sen somnade jag med, vaknade strax innan fyra. HAHA mega middagslur? Nåja det kan behövas ibland, haha. Sen var det dax för mat, så jag gjorde gorgonzola sås och pasta, mumsigt! Nu sitter vi här i soffan o kollar tv, animal planet :D Ellis äter chips och jag trycker lite på datorn, letat fram recept till Ellis kalas o skrivit ner vad som ska handlas hem. Det är sjukt var mkt planering ett kalas kräver haha! Men kul ska de bli, vi ska baka egna tårtor och egna kanelbullar. Skojsigt. :) Så nu vet nu hur vår dag sett ut, och mycket mer händer inte idag. ;) XOXO J

2011-10-04
19:37:08

Påväg hemåt...

Tjena igen, sitter på bussen påväg hem, ellis sover o jag lyssnar på musik o funderar.
Var ju hos tandläkaren o det gick perfeekt, inga hål! Sen gick jag o ellis ner till stan för en fika med mamma, lillebror o lillesyster! Mysigt o gott!
Sen tog jag o ellis bussen till pappa igen där vi baka, åt middag o planeradr massa inför ellis kalas om två veckor plus några dagar.

Det sorliga med dessa högtider är att de gör sig påmind av de man saknar mest. I detta fall min kära mormor! Hon hade alltid så bra ideer o härlig fantasi, det hade bara varit så underbart o dela det ända jag lyckats med här i livet. Jag saknar henne massor, hon var en positov energi o lät en aldrig ge upp eller trampas på... Varför tas alltid de som man älskar mest först? Jag önskar så inerligt att hon kunde varit med när ellis växer o lär sig. Att hon kunde få ha ett barnbarn nära o umgås med ofta, till skillnad för de andra! Men livet är orättvist o jag hoppas hon sitter där uppe o håller koll på mig o känner lite stolthet iallafall. Min fina mormor jag saknar dig :'(

Nåja, nu ska jag fortsätta o lyssna på musik. Vi hörs!

xoxo J


2011-10-04
10:21:56

Påväg till stan!

Hejj! Nu sitter jag o ellinor påväg in till stan, pappa ska möta oss vid folktandvården för jag ska till tandläkaren så får han passa henne så länge :) sen ska jag o ellis ner i stan o fika med mamma, mysigt. Så ser planen för idag ut iallafall, efter fikan vet jag inte vad vi gör men går nog upp till pappa en sväng för jag vill inte åka hem tidigt för o sitta hemma o ha tråkigt :p nåja vi får se.

Xoxo J


2011-10-03
22:37:59

Blogg app!

Tjena, skriver såhär snabbt från sängen för jag har hittat en app som gör att jag kan uppdatera från mobilen, nice va? Så kaanskeee blir uppdateringen bättre, we will see :D gonatt på er!

Xoxo J