ellismamma

2013-04-30
21:23:17

Galaxyn
Testar att blogga från min nya mobil, mycket nytt att vänja sig vid men det gör man ju med tiden !

Vi hörs!

2013-04-30
00:10:26

Nattinlägg!

Ligger här och ska strax sova, klockan blev senare än jag tänkt men så blir de ibland. Imorgon åker jag och barnen med hund in till stan och ska sova hos min pappa, så har fixat massa med mediciner, kläder och sånt vi ska ha med oss. Är ju en del nu när man har två barn hihi :)
Fick min nya mobil idag, Samsung Galaxy s4. Men har inte haft tid o fixa med den direkt mer än ladda starta o skaffat google konto så än är jag fast med min iphone. Men lika bra de för vill ha hem skärmskydd och skal till Samsungen innan jag bytar över helt, för säkerhets skull. Den är ju supertunn och lätt jämfört med min äppleskrutt!!

Nåja nu ska jag försöka sova, på återseendee!


2013-04-27
21:31:21

Omstart!
Hej!
 
Jag hade tänkt försöka starta upp denna bloggen igen. Dela vårt liv lite med människor runt som kan vara intresserade av att läsa. 
Mina tankar, mina känslor och mina åsiker. Min blogg.
Här kommer finnas om allt möjligt, gammalt som nytt. 
Så jag välkomnar er på nytt till min blogg och mitt liv.
 
På återseende!
 
 
 

2013-04-14
21:04:50

MUSCH BARF ! :D
Detta är Spike, en herre på 8år. Hans mage har alltid varit lite känslig och vi har haft svårt att finna ett bra foder till honom som funkar, men sen vi började med Musch barf måltider har hans mage blivit bättre och han har till och med lagt på sig några kilo! :D Hans favorit är kycklingen !
 
www.musch.se
Gå in kolla, och gör din hund en bamsetjänst! =)