ellismamma

2011-07-25
23:11:54

Lördag & framåt! ;D
Hej! Efter min fina kväll med mina fina flickor i fredags så blev det utgång på lördagen! :D
Jag, Emil, Theresa o fina Veronika ! :D Jag hade skitkul, Veronika lockade mitt hår som blev supersnyggt, dock ingen bild typiskt nog ;) Ja men vi drog in till stan vid 23 och kom hem klockan 04, haha! Men fyfan vad kul jag hade, inget drama, inget bråk. Massa shottande, träffa folk o dansa lite :D

Ja sen söndagen vaknade jag vid tolv, UDDA MIG SOM KAN SOVA HELA DAGEN ANNARS?? Aja, vid tre tog jag & emil bussen in i hämtade lilla Ellinor som jag saknade ihjäl hos min pappa <3 Vi åkte hem o hade det allmänt mysigt resten av dagen..

Idag har jag varit i stallet och red ut med Pernilla, skitmysigt. Känslan när Natazha fatta galopp och hon bara galopperade på, ååååhh finns inget så befriande som vinden i ansiktet och marken som dånar förbi :')
Det är bara sååå avslappnande o härligt! Börjar verkligen digga den hästen mer och mer även om hon är rätt svår ! :P Nåja, ska prata med Emma om tränare o se om man kan träna typ 1gång i månaden iallafall :) Hade vi nog båda behövt! 
Ah sen åkte jag hemåt men bussen körde rätt förbi hållplatsen så där stod jag o såg glad ut, eller inte !!! Men konstigt nog kom han 15minuter senare, då hade han vänt för plocka upp mig xD palla men ändå. Dock blev han ju 20min sen men det kompenserade han med o klippa bort en bit av rundan ;) hehe.
Hemma duschade jag sen åkte jag ellis o emil till farmor o farfar och fixade lite, eller snackade lite haha.

Nu e jag ensam hemma, emil e ute o Ellis sooover <3

Ska strax med sova bara lyssna lite musik sen så ;)) xoxo J


Här är fina Natazha som jag rider, fina flickan <3


2011-07-23
13:18:49

Gäääsp !
Blev sent igår, nyktert! =)
Hade mina två fina flickor här, så vi gjorde tacos sen kolla vi på tre filmer xD o åt godis o chips :D
Men vi harnog på lite men av de filmerna, Piranha och the resident, haha omg dem var båda bra :D Sen såg vi Burlesque som avslut :') älska <3
Sen åkte dem hemåt vid ett halv två tiden, åh vad jag älskar er mina flickor <3

Så idag får vi se vad som händer, troligtvis utgång. E ju ett tag sen så varför inte =)) Man måste ha kul ibland, o speciellt nu eftersom situationen allmänt kommer ändras snart. Aja kan inte säga så mkt ännu :) Men things are gonne change, to the goood sideeee :P

Sen snacka vi lite om resa till solen i höst vi tre, hade varit härligt. Så vi får väl se hur det blir. Hade varit skönt o få lite paus från det hektiskt livet som pågår just nu.
Tror jag har fet stessmage, har ont i magen, huvudvärk o illamånde om vartannat. Plus halsbränna ibland. Inte kul alls. Men de försvinne väl snart, får lära mig o varava ner o ta de lugnt lite oftare ;)

Igår var det även 10månader sen min fina gubbe lämnade mig, väldigt sorligt men sant. Hade lite ljus tända på natten, så de brann en 4-5timmar för honom. Miin fina pojke, vad jag saknar honom. Det är sjukt hur man kan sakna o älska någon som inte finns kvar längre. Men minnet finns alltid nära <3

Nej nu ska jag ta o städa köket lite :) xoxo J


2011-07-21
21:24:50

Stallet idag igen :D
Tja, lite hakkig uppdatering men men ;)
Idag åkte jag till stallet igen, såå härligt asså. Men så typsikt nog började det regna men bajs på de.
Jag & en annan tjej i stallet red en liten runda, hennes häst e under igångsättning så vi trava bara men Natazha han inte med hennes häst stora trav så vi fick galopperat lite också, såå härligt och få komma ut och bara slappna av och njuta. Hon trava frisk på hela tiden och öron rakt fram, gullehäst. HAHA men den andra tjejens häst blev rädd för fölen så blev Natazha de med, HAHA ofta ?? Men de gick förbi sen xD Knasisar!
Jag gillar Natazha mega mkt, hon e rätt svår men jag gillar henne ändå ;) Jag får bara träna träna o träna så jag kan få henne o gå bra sen, men vi har en bit kvar men jag e en hobby ryttare. Vi ska knappast ut o tävla så är det :D

Nej imorgon kommer mina två söta flickor hit, blir massa mys med taco sen godis chips o skräck film! :D hahaha. 
Jag kommer dö som ska sova ensam sen eftersom emil är i DK med familj och Ellis är hos morfar. Meeen whatafuck, jag hoppas jag överlever. Annars dör jag lycklig efter en dag med mina fina fliiickor!! <3

Nej nu ska jag pysa, natti natti, xoxo J

Liten Ellis tkt mammas tungpiercing var, rolig? HAHA

Vår fin misse Misty säger hej också ;)

2011-07-19
19:57:23

Stallet
Tjena, idag var det stalldag för min del, SKÖNT !
Var först tänkt jag skulle ridit ut med ägaren men de sket sig så de blev ett pass i paddocken. Undrar vem som var tröttast efter, jag eller Natazha? xD haha.
Men härligt var det, så avslappnande o så skönt o släppa allt o bara få vara.
Sen hämta Emil mig för bussarna gick konstigt och så blev de duschen sen film. Ellis kom hem igen efter varit hos farmor  vid femtiden. Hon har inte sovit middag alls idag, vilket hon brukar. Så hon somnade redan klockan sju. Hoppas hon sover till åtta iallafall imorgon, annars e de synd om mej ;)
Imorgon måste jag till HÖÖKS o köpa ridhandskar för mina e kaputt. Sen blir det tvättstugan o efteråt träffa fina matilda i stan en runda <3

Aja nog för idag :D xoxoo JJJJ

2011-07-17
18:47:38

Hm, ångest?
Jo inatt hade jag nog den kraftigaste ångesten på längee...
Jag & Emil kom hem efter varit o sett HP på entre i malmö och sen kollat street race.
Vi var väl hemma vid tolv tiden och jag hoppa rätt fort i säng för hela min kropp kämpa emot
att vara vaken o stå upp! :S
Men jag låg där i sängen o kände hur hela kroppen bara fylldes med massa strunt, hela jag blev
stel som en pinne och mina tankar snurrade på helvarv. 
Jag blev så ledsen av de tankar jag tänkte, på det jag kände.
Jag vet hur fel jag gör, så fruktansvärt fel. Men jag står tydligen inte till o välja själv, känns de som.
Min situation, som jag sagt innan, e så jäkla speciell så det går & jag vill inte förklara.
Det är något mellan oss, mig.
Men jag låg där i sängen o mådde sämre o sämre och till slut hade jag så ont i huvudet att jag tog kraft till o resa mig för gå ut o ta ipren o dricka lite. Men jag stod där i köket och skakade så om händerna och hade gråten i halsen o lungorna kändes som två tickande bomber. Men jag fick i mig mina ipren sen satte jag mig vid datorn o försökte samla mig.
Jag känner mig så hemks, så dålig. Allt jag kämpat o byggt för de rasar igen, igen o igen. 
När är det min tur att få vara glad & lycklig? Det höll ju inte så länge efter jag fick Ellinor för
den jävla horan som blandade sig i vårt liv, fyfan vad jag vill hon ska straffas. Fyfan.
Önskar hon kunde få känna min smärta jag levde med så länge efter allt, alla sömnlösa nätter, alla tårar.
Att sitta där med ett nyfött barn i famnen o helt plötsligt inte veta hur ens framtid ser ut.
Sen när allt väl lägger sig och man kan gå vidare, allt löser sig. Ah då kommer till slut något annat.
Igen igen och igen blir jag bruten på mitten och slängd på marken som en gamal trasa.
Jag lyckas var gång precis ställa mig och tro allt kanske e på väg o bli bra så pang, smäller det.
Jag är kanske bara dömd till o misslyckas helt enkelt, jag vet inte.
Just nu vet jag inte mycket, jag vill bara få ordning på allt o må bra.
Men det är lättare sagt än gjort.....

Nåja, nästa vecka blir de stallet tis o tors, tvättstugan ons o sen träffa min fina vän Matilda<3 
Sen fårvi se vad de andra dagarna ger, men något blir det nog. vill inte sitta hemma o grubbla sönder =)

xoxo J

2011-07-14
22:25:52

Hoppelihopp
Tjena. Jag hann aldrig uppdatera igår, eller snarare hade ingen lust eftersom gårdagen spårade ur rätt rejält.
Ja, jag vet inte vad jag ska säga, tycka, tänka eller känna längre. När jag tror det börjat bli bättre såå som en blixt från klar himel får jag ett slag i huvudet för trott de. Nej jag vet inte.
Jag sitter i en situiation jag inte kan hantera, eller som jag inte vet hur jag ska hantera.
Det plågar min invändigt, det gnager ihjäl min själ. Jag vet seriöst inte vad jag vill göra eller borde göra eller ska göra. Jag bara flyter vidare, rädd för förändring. Rädd för en oviss framtid.
Egentligen vet jag vad jag borde göra, vilket vore bäst för oss båda. Men samtidigt är där något som tar emot.
Ska jag ge upp allt vi kömpat för de senaste två åren bara sådär? Jag e en envis tjej, jag ger inte upp förens jag ligger blodig på marken och inte har något annat val än ge upp. Jag vet inte.
Där är så mycket tankar o känslor att jag bara stänger av, jag orkar inte känna och jag orkar inte tänka. Så är det.

Nej nu ska jag sova. xoxo J

2011-07-12
22:42:23

Slöedag!
Tjenixen på er därute.
Hoppas nu min dator orkar med att jag ska blogga, den avled nyss efter lite damp, antagligen grafikkortet om inte är helt frisk. Vilket är sjukt eftersom jag fick hela moderkortet utbytt när jag hade den inne på service efter en liten olycka för lite mer än ett halvårsen. Men iallafall, blir o skicka tillbaka den om inte de blir bättre!

Jaha, idag har jag haft besök av mamma och Chrille, mycket trevligt. Annars har inte jag o Ellis gjort så mycket. Emil var iväg på möte under hela dagen så jag o Ellis har roat oss själva. Badat lite och sånt myspys.

Men min kropp håller på o gå under, jag håller på och krypa på väggarna av rastlöshet samtidigt som jag bara vill lägga mig ner och sova och slippa vara vaken. Är inne i en sån jobbig period igen, inger duger och jag fastnar i det negativa tänkandet. Men jag förstår själv varför, mitt liv är långt ifrån det jag önskat. Det är tråkigt, ensamt, sorligt och allt jag hoppats på har dött.
Jag gick från att gå i skolan 5dagar i veckan, stallet 2-3ggr i vecka, umgås med vänner nästan dagligen till och sitta hemma, vara i stallet 1-2ggr i veckan och aldrig träffa vänner. Varför? Jag vet inte, tydligen duger man inte längre när man bor här ute och har mognat och skaffat sig ett liv, eller vad man ska kalla det. Det är ju dyrt att köra hitt eller ta bussen. Det är säkert tråkigt o vara med mig för jag är garanterat hundra gånger mognare än alla jag umgås med, med ett barn har man även lite andra proiriteringar och jag tänker på ett annat sätt.
Sen jobbar min underbara sambo mkt för vi ska kunna försörja oss så jag är ensam mer än jag borde.
Jag e glad jag har min familj, de finns alltid där o jag umgås mer med dem än vänner. Lite tragiskt men mysigt <3
Sen finner jag det svårt o släppa taget om min kära hund som gick bort i september, det känns tungt och mörkt att jag inte fick ha han kvar trots jag vetat de hela tiden. Men även om jag viste det gjorde det lika ont när han somnade in där på vårt köksgolv i mitt knä. Det svider, det hugger och jag känner ångesten var gång jag tänker eller pratar om de. Han var min andra  halva, mitt liv. Min ända vän....
Min bästa vän, det var mitt svåraste val att ta bort han, mitt värsta steg i livet.  De första dagarna efter var fyllda av ångest och gråt. Sorg och tunga tårar. Jag vet inte riktigt hur mitt liv bara kan gå vidare sådär utan honom, han som varit där för mig var dag i 11år. Jag fattar inte hur man kan älska ett djur så som jag älskar honom. Men det är som de säger, man vet inte vad man har innan det är försent. Och nu i efterhand vet jag hur stor del av mitt liv, hur mkt han gjorde för mig bara av att finnas till. Min älskade lilla hund, tänk så mkt lättare vardagen varit om jag haft dig här nu... Jag saknar dig <3 :'(

Nåja, som jag kommit fram till så är jag förföljd av otur, eller snarare oturen själv. Allt jag gör eller försöker göra skiter sig på något sätt. Jag lyckas inte med något, det är sjukt. Helt jävla sjukt.

Nej sov gott alles! 

xoxo J

2011-07-11
11:46:50

Tjenixen
Sitter här i ridkläder o väntar på tiden ska gå så jag kan gå till bussen :)
Ska iväg o rida lilla Natazha, har ju fått två medryttarhästar ute i Kingelstad, ridet mest den ena, Natazha då, för den andra är lite halt och stel och sådär. Men tanken är  vi ska få igång henne i skritt också. Hon väntar föl till nästa sommar med Hip Hop :D Nice.
Annars händer nog inte mkt idag, Emil är ledig hela veckan efter jobbar 2veckor i sträck. Välförtjänt eller vadå?

Nej nu ska jag pysa så vi hörs väl senare kanske!

xoxo J

2011-07-10
17:55:15

Återlivad..?
Hej hopp, nu ska jag försöka få liv i min blogg igen.
Jag vill ju så gärna skriva, något jag en gång i tiden var väldigt bra på. Så nu ska jag börja blogga igen.
Det kommer handla om allt, livet, Ellis, familjen, känslor och ja... ALLT :)
Allt som rör sig i mitt huvud ska komma ut här, OM jag kommer igång ordentligt. Hoppas det behöver ngnstans o göra av allt när man inte har ngn o prata med längre.

Xoxo J