ellismamma

2010-11-30
20:41:31

Tisdag = sjukhuset i Lund
Hej!
Idag kom pappa och hämta oss för vi skulle på kontroll i Lund, tack pappa för skjussen och tack mamma för lånet av bilen! :)
Allt gick bra, hon var jättesur men hon var fin i lungor och läkaren sa inget dåligt. Hennes prover från ettårskontrollen var också normala, gött! Hon fick även influensa vaccinet, stackaren. haha.
Sen var vi väl hemma vid ett igen, somnade o vaknade halv fyra. haha trötta eller vadå?
Sen har vi bara softat hemma, Emil åkte på jobb vid fyra så det har bara varit jag & Ellinor.
Hon har varit sur och mysig om vartannat, haha. Men nu sover hon som en stock.

Mår verkligen inte bra idag, somnade inte fören vid två inatt. Ellinor vaknade vid tre o skulle sova hos oss, sen sov hon jätteoroligt så jag fick inte mycket sömn. Har så mycket skit i huvudet som snurrar just nu också, ska blir så skönt att komma bort till helgen. Men vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre, allt jag trott på, allt jag trodde har visat sig vara helt fel, en enda stor lögn. Jag är så trött på dessa lögner, svek och allt. Förstår inte vad som går fel alltid, jag förtjänar inte detta. Eller gör jag? whatever...


Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och slappa, bara tänka och vara.

xoxo J

2010-11-29
21:56:05

Ny vecka, med mycket och göra! :)
Jaha då var det måndag igen, Ellinor somnade vid nio tiden igår och sov ända till tio över sju i sin egen säng, i sitt eget rum. Alltså en hel natt, fyfan vad jag sov bra. Inte vaknat en ändå gång under natten. Och jag tror hon mår bättre av sova själv också! 
Klockan tolv började jag tvätta och halv fyra var jag typ klar, fick även manglat lite. Allt blev inte torrt men fick ta upp det ändå för Emil skulle åka iväg på jobb och ville inte behöva dra Ellinor med ner där. haha.


Annars har vi inte gjort mycket idag, Ellinor har varit på ett hemskt humör så jag är lättad hon sover för natten nu. Visa dagar är hon verkligen på som in i helvete, hon låter inget vara och gör allt för provicera. Jag hade en burk på bordet, vände ryggen till för ta hennes napp, och då passar hon på och välter ut burken över hela golvet. KUL!
Men men, hon förstår ju inte riktigt vad som är rätt och fel än, så man kan ju inte  klandra henne. Men jobbigt är det när hon har dessa dagar. Men hon är min lilla bebis och jag älskar henne oändligt! :)


Imorgon kommer pappa och hämtar mig och Ellinor vid nio för vi ska vara i Lund på kontroll till tio, så de blir andningsgympa sen läkarbesök. Hon ska även vaccineras. Sen blir det hem och ta en promenad i vår underbara snö! :)


Nej vi hörs! xoxo J

2010-11-28
22:21:09

Återupplivning av blogg!
Ja jag har då bestämt för börja blogga igen, kan nog vara till nytta på många sätt! :)

Den kommer gå ut på samma sak som sist, Ellinor & hennes sjukdom, familjen och allt vad ett vardagsliv innehåller. Visa inlägg kommer säkert vara tråkiga andra intressanta, det avgör ni själva!

Jaha var ska jag börja?
Ellinor har ju hunnit blir ett helt år, vi hade två fina kalas för henne. Hon fick jättemycket fina saker av alla gäster.
Jag fick tyvärr ta bort min kära Max den 22september, det var nog det tuffaste jag varit med om. Jag var helt utslagen i tre dagar, klarade ingenting. Sov mest, åt inget, TACK och lov man har familj som kan hjälpa till med Ellinor, för jag var verkligen inte i tillstånd att ha henne. Men tre dagar senare tog jag mig upp på fötterna igen och lovet rullade vidare. Jag har tyvärr inte insett han är borta, jag lever konstigt nog på hoppet att han ska komma tillbaka, sjukt eller hur? Men så är det med det, så inlägg om Max kommer det komma, jag sörjer väldigt mycket ännu, och har mkt svårt att prata om hans bortgång, tyvärr.
Vi köpte en valp någon månad innan Max togs bort, Foxy heter hon. Tyvärr är det lite osäkert på den punkten om vi ska ha kvar henne, med sorg i hjärtat. Hon betyder mycket, men hon verkar inte trivas i lägenhet så vi får se.
Vi har även FLYTTAT! :D Vi bor numera i Billesholm i en trea på 84kvadrat, helt nyrenoverad och fin. Känns jättebra, som att börja om på nytt.
Ellinor ska opereras den 7december, hon har ju en liten bula vid ögat som ska tas bort eftersom vi inte vet vad det är. Så lite nervöst är det väl, men det kommer gå bra.
Vi är i Lund på sjukhuset en gång i månaden på läkarbesök och andningsgympa och sånt. Läkarna är positiva över Ellinor för hon är fin i sina lungor och prover ser bra ut tydligen :) 
Ja juste, vi har även skaffat katt, han heter Zimba. En orange liten sötnos som älskar Ellinor, och hon gillar att gosa vilt med.
Jaha... Jag kommer inte på mycket mer just nu, ska göra mitt bästa med att uppdatera kring allt. Hoppas ni kommer läsa och följa vårt familjeliv! :)
xoxo Jenny