ellismamma

2010-06-30
23:03:51

3 ½ år
Idag för 3½ år sen satt jag hos Theresa och firade nyår med massa folk.
Och om en timme kysste emil mig för första gången o berätta hur han kände för mig. 
Det var då jag och han blev vi.... Lyckligaste dagen i mitt liv.
Tänk så mkt som hänt på tre år, så mycket vi gått igenom.
Det är sjukt så fort tiden gått, men jag ångrar inget.
Jag älskar min Emil <3

Nej nu ska jag sova, xoxo J

2010-06-28
19:59:36

Varmt :D
Skönt med riktig sommar! :D 

Så vi gör inte så mkt mer än sola, ellis badar i sin pool, ibland är vi på stranden och sånt mys :)

Så händer inte mycket i våra liv för tillfället.
JO, vi har fått en till familjemedlem, en blandras hane som heter Chicko! Han är ett år och ett riktigt charmtroll! :) <3 Bild på han längre ner :)

Ellinor badar i sin lilla pool <3
xoxo J

2010-06-22
22:24:14

SORRY!
Jag har varit jättedålig på uppdatera i know. Men ja, var lite mkt där ett tag. xD

Ja jag tog ju studenten den 11juni, en dag man aldrig glömmer. <3 Hade jätte trevligt! Dock blev min lilla ängel jättedålig på kvällen så jag stannade hemma med henne även om jag hade planerat att dra en runda på studentfesterna i stan. Men min mamma känsla tog över där o sa åt mig att stanna hemma, min lilla flicka mådde ju inte alls bra! :( <3 Men de gick över till morgonen därpå.
Då den lördagen åkte vi till High Chaparral och var där till söndag. Väldigt kul, men lite stressigt pga allt med studenten dagen innan. Men mys ändå. Tråkigt väder hade vi tyvärr :(...

Ja sen efter det har jag vilat mig, åkte på en jätteförkylning som nu har gått över med Ellis e slemmig och hostig :( Jättetråkigt, hon som varit nästan slemfri i fyra månader! Men men, det är bara att kämpa, det går över förr eller senare.

Idag var vi på stranden, jag ellis mamma jonas o jessica :) Myspys. Jag brönde dock sönder mig, aj?! Ellis tkt nog de var mys, hon däcka o sov två timmar hemma sen. haha.
Vi var även o kolla på en puppy som vi nog ska köpa :) 

Så jag e ledsen för den dåliga uppdateringen, ska försöka bättra mig! :) Men känner mig så trött på kvällarna så ibland glömmer o orkar jag inte haha. Måste ge min man lite tid också, haha :D 

Men nu ska jag snart sova, han e hos några kompisar så jag kan nog slänga in handuken tidigt idag.
Imorgon blir nog mest soft dag, kanske en runda i skogen eller nått :) Vi får se!

Nått speciellt ni vill jag ska skriva om eller vill ha svar på? Var inte rädda för fråga, jag svarar! :)

Ha de gott alla, xoxo J

lite bilder:


Du & jag, det är så det ska vara <3 det kallas lycka!


2010-06-03
23:11:19

Snart helg! :D
Jaha då var det snart helg, sista helgen innan studenten! :S Fatta vilka blandade känslor man har inför det asså :/..
Efter studenten är man lixom klar, då hänger man ute i fria luften, tillhör ingenting. Då kommer verkligheten ifatt en och jag kommer gå under. Lixom så länge jag har skolan vet jag att jag har något att göra ibland. Efter detta finns inget, år på år av gå hemma. Det känns rätt tufft. Alla kommer jobba och känna pengar, utbilda sig skaffa jobb o karriär. Medans jag är hemma. Jag vill kunna försörja mig och min familj också ju. Är så ledsen för Emil jämt ska behöva jobba röven av sig för vi ska ha pengar. & duktig är han som jobbar som han gör, för vi klarar oss mer än väl. 
Men får se det positiva, jag får en chans o följa min dotter närmare än många andra mammor. Det blir ju nästan ett jobb, att ta hand om min sjuka lilla ängel. Underlätta hennes liv så hon mår bra lixom. & vist får jag lite pengar för det av försäkringskassan men det är ju inte i närheten av en riktig lön.
Men men, så är det. Jag ångrar inte min dotter iallafall. Jag ska nog se till att hitta på massa roliga saker under våra år hemma tsm <3
& som det ser ut nu är mina betg bättre än förväntat, kommer gå ut med genomsnitt VG i treans kurser, hur bra är inte det för gå´´pluggat hemma plus ha ett sjukt barn lixom? 
Stolt över mig själv är jag som klarat  det!

Aja, idag har inte hänt mkt, handlat och småstädat. Bakat muffins xD Blev dock inte jättebra men men xD  Går att äta mer än väl iaf :D

Imorgon ska vi ut o festa lite. Så ska bli kul, är taggad som fan! :D

Nu ska jag snart sova, xoxo J

2010-06-01
20:46:37

Tisdag :D
Tjena, då var det en ny vecka på gång.
Igår, måndags då asså, hände inget. Jag & Ellinor var hemma och bara mös. Hon var lite kinkig och idag fick jag förklaringen, hon har fått sin första tand. Liten vit sak som sticker en om man känner i munnen.
Annars har vi vatt i Lund idag, gick bra där med. Men ett jäkla tjat på dem vill vi ska ge Ellinor en antibiotika som heter Heracellin, men asså hon b lir dålig av den. Trött och hängig och sånt, det är ju inte kul alls. & om hon klarat sig nu tre månader nästan slemfri och bara en kur med en annan antibiotika som heter Spektramox så undrar jag varför hon ska gå på det. Hon mår ju bra utan också det märks ju :S Men ja, förebyggande kanske.
Men den e inte så förebyggande om hon blir resistent mot den. Aja skit samma. Ska testa börja igen efter student o allt sånt när man har tid för om hon blir så dålig igen. Så ger vi det ett par dagar annars får det vara.

Men men annars inget, lärarmiddag imorgon! :) Sen nästa fredag e det fan studenten! Nice, men ändå blandade känslor kring de :S men finns inget o göra!

xoxo J