ellismamma

2011-02-23
20:32:11

Bildeeer :D
Duscha e kul säger Ellis :D <3
Lite peptalk med katten :P
& lite bus får man aldrig nog av ;)
Glada flicka <3
Pappa fota Ellinor som var helt fasinerad av den stora kameran med den stora lampan ;)
Spännis eller vad ;)
Ellinor fick ju ett prinsess tält, fint va ?
Såhär trött var man när man kom hem efter ridit, hihi inte lätt o vara liten <3
Hoppas de duger ;) xoxo J

2011-02-23
20:25:17

Hej igen ;)
Då var det dax för uppdatering igen :) 

I tisdags åkte jag & Ellinor så med Emil in till stan när han började jobba så vi hoppa av hos mamma.
Där träffa vi mammas kompis, jätte trevligt. Åt middag o snackade. :)
Sen åkte jag, Ellinor o Jessica till pappa. Åt kaka och snacka.
Sen begav jag mig hemåt.

Idag kom Emils mamma o syskon hit vid tolv så klädde vi på oss, jag & Ellis, och åkte till Åvarp för en liten ridtur. FYFAN vad kallt det var. Men kul var det. Red ett gamalt sto, född 84. Men hon var framåt o fin för vara så gamal. Kul stället blivit bättre än när jag red där som yngre. Hästarna har fint hull och ingen ser bedrövlig ut. Ellinor red även runt en massa med Ronja på en shettis, det verkade hon tycka var roligt. & hoppas hon fortsätter tycka det ;) Mammas flicka ska bli ridtjej som mamma sin !!!! ;) HIHI
Sen åkte vi hem Ellinor somnade o sov till typ fem halv sex! TRÖTT? Neej verkligen inte :P 
Då åt vi ägg o räk mackor och kollade film. Har sett både Jurassic Park 2 & 3 ikväll, ettan o tvåan e bra men trean e bara... överdriven :P 
Så nu springer Ellis runt o leker, hon ska snart sovaa :)
Jag sitter här o skriver blogg o mår illa. Har jätteont i magen o e yr :S .... Men men.

Min tung piercing mår bra föresten, den e knappt svullen o jag kan äta normalt. :D Skitsnöjd även om de första dagarna var PINNNNAAA... fyfan det görs aldrig om ;) !

Här är hästen jag red och Emils mamma Louise som sitter på hästryggen igen på över 20år. Duktigt :D
Nu ska jag kolla bilderna från kameran så sen kommer där nog en bildbomd, enjoy ! :D

xoxo J

2011-02-21
13:28:03

Sammanfattning av helgen :)
Ja fredagen läste ni ju om i senaste inlägget sen lördagen hände inte jättemycket, vi lämnade Ellis hos farmor ett tag så åkte vi o åt och sen vidare till en ödegård vid Ekeby så Emil kunde fota lite. :) Sen hämta vi Ellis igen och åkte hem. Hon hade då inte sovit sen åtta på morgonen o då var klockan över två så hon var megatrött så vi la oss på soffan o somnade o sov till fem, ops xD Men skönt var det :P
I söndags skulle Jessica ha Ellinor så vi lämnade väl henne där vi två tiden, så körde vi till IKEA o åt o så köpte jag matta o två leksaker till Ellinor :D Kommer hon nog gilla! hihi. Sen åkte vi hemåt.
Var lite hos Richard sen hemma o fixa lite o sen gick vi till jourlivs o lämnade film o gick till Richard igen :P Så åkte vi o åt på Max i Hyllinge xD En cheeseburgare o milkshake ;D haha e ju megasvårt o äta med detta helveteskaå i munnen :P Men de blir nog bra snart ;)
Sen idag har inget hänt mer jag sooov ut massa o  sen skrivit ett sista brev till min syster eftersom hon kommer ut på lördag :) Så jag ska strax gå in i duschen för ska med Emil in till stan vid tre fyra när han börjar jobba så jag kan ta Ellis med hem sen :)

Jaha.. Annars e det ju sportlov nu ju. Imorgon ska jag in till mamma igen för hälsa på en kompis till henne vars bror gick bort i CF för många år sen. Sen onsdag ska vi ut o rida, Emils lillasyster ville jag skulle med så varför inte :P 
Annars finns inte mycket mer planerat, vill nog vara hos mamma på lördag för syster kommit ditt då :D 
Men vill hinna med både Tropikariet o Busfabriken också ;D Fullt upp, jappjapp!

Nästa vecka ska vi till Lund, 1mars. Så ja, så ser mina planer ut än så länge...

Vill någon göra något o hojt till!!! Jag e ledig o har pengar till o ta mig vart jag vill o göra de jag vill xD Eller vad man säger.

& förlåt för jag inte tömt kamerna, jag e slö o orkar inte. x( Dumma mig! Men de kommer, jag loovar !

Duschen nästa, xoxo J

2011-02-18
22:15:40

Hooowdii i stugan :)
Hejsvejs, allt bra med er? :) Här är det fint lite öm o sådär men de kommer vi till :P
Igår hände väl inte mega mycket, var hemma mest men fick nått damp o åkte in till stan vid fem tiden för blev så irriterad av o sitta hemma. :P Så träffa Catta i stan någa timmar sen åkte jag o lilla Ellis hem igen :P
Kvällen var som vilken annan, tv o dator :P

Idag möte jag Catta på väla, köpte mig en shorta o linne på hm, fin fint ! :D  Sen random boka vi tid hos piercaren xD Så när klockan slog tjugo över fem stod jag där med tungan i vädret o pierca mig, så ja. Nu har jag piercat tungan. Öm som fan, läspar och kan verkligen inte äta något, bra på ett sätt men ah, haha. Dricker vatten o äter is, mums ;) Ellinor var med pappa medans jag o Catta hade tjejdag på väla, myspys. 
Så jag har kollat på Gossip girl, två avsnitt nu på kvällen annars inget. haha.
Så nu ska jag roa mig med något annat, haha vad de nu blir xD Grannarna under oss har fest :P Så sova lär de ju inte bli :)

xoxo J

2011-02-16
18:26:51

Tjenisen
Hej på er.
I måndags efter Ellinor åkt till farmor o farfar så fixa vi oss och sen klockan fem åt vi på Gyllene Prag i stan med Richard o Theresa. Jättemysigt, och gott gott. Sen åkte vi runt lite o sen hälsa vi på Emils kusin Micke och åkte en runda med honom :P  Sen hem o kolla film =)

Igår åkte Emil med sin pappa på långkörning, han åkte hemifrån halv sju i kom hem typ 12 timmar senare :P Men jag hade Catta på besök några timmar på eftermiddagen, jättemysigt o bara få prata o drömma. hih. Sen på kvällen kolla vi lite tv o mös :)

Idag fick jag vilat ut på fm, sen hade jag tvättis klockan tolv. Catta kom på besök igen :D Jättekul, så hon var här ngåra timmar o jag blev sen klar i tvättis vid tre tiden. Sen har vi kollat tv o lekt lite bara. :P
Lär inte hända mycket mer idag, softis dag, hihi.

xoxo J

2011-02-14
15:51:26

Lite om helgen :)
Hejsvejs...
Jaha då ska jag försöka sammanfatta helgen :P
I fredags körde vi Ellinor till pappa o Jessica vid två tiden har jag för mig, sen körde vi runt lite, men bilen var knasig så Emil blev irriterad och vi körde ditt vi köpt den så en i verkstaden fick provköra o han hörde samma missljud som vi hört, & att bromsarna behövs bytas. Så den ska in på verkstad den 2mars så får vi se om de hittar något i motorn som gör att den knakar så konstigt.
Sen körde vi lite till och klockan sex hämtade vi ut biljetter till bion, vi såg 127hour, jättebra enligt mig. Precis min typ av film, verklighets baserad och sorlig men med underbart slut! 
Efter det körde vi hemåt och sen var vi väl hos grannarna ett tag om jag inte minns fel, haha. 
I lördags var vi hemma ett tag sen ringde lite kompisar o ville hitta på något så jag fråga pappa o jessica om de ville ha henne en natt till och de ville de så vi körde in med mediciner och kläder så de skulle klara sig en dag till och sen körde vi hem igen o åt på byns restaurang som inte var något att hurra över, haha. 
Sen samlade vi ihop lite folk o spela Laserdome, sen åkte folket o åt på burger king, men jag väntade till vi kom hem o åt en sallad till filmen Burlesk. SUPERHÄRLIG  film, sjukt bra asså, herregud. :') 
I söndags hämtade vi Ellinor vid ett tiden och körde till hembygsparken i Ängelholm, skitkul. Tyckte även Ellis, som hon sprang runt o peka på alla "pipi" :) Så kul o se!!!!
Sen körde vi inom Maxi & ÖB i Ängelholm o handlade lite smått bara. Sen hem o slappa. När Ellinor somnat kollade vi på filmen Psalm 21, skitkass svensk skräck film. MEn jag skulle inte kalla den skräck direkt. Men menm dålig var den. 
Idag åkte vi och handlade lite till som vi inte tänkt på när vi var på Maxi, så fick även Ellinor ett rosa prinses tält, skitfint. & Ellinors min var oslagbar när hon stod i tältet och var såååå glad för det! hih.
Sen kom Ellinors fastrar Ida & Ronja så de har lekt några timmar, vi hann även baka tigerkaka.
Sen kom deras mamma o hämta dem, tog även Ellis med sig, haha. Så vi får hem henne imorgon bitti igen.
Så vi ska in o äta på restaurang senare efter vi duschat o sånt. Sen får vi se vad kvällen tar med sig.

Ja jag ska tömma kameran i dagarna med så ni får lite nya bilder på Ellinor, och även hennes nya tält, hihi.

Men nej nu ska jag duscha, ha de göttans.

xoxo J

2011-02-10
22:48:14

Snart helg & ledig Emil :D
Jaha, vart börjar jag? xD

Igår hände väl inget direkt, jag hade tvättstugan klockan tolv till fem men var klar halv fyra så det var ju rätt skönt ;) Sen blev det mest slapp resten av dagen, skulle gått ut o gå men Ellinor sov och jag tappa all ork när jag kom upp sista gången från tvättstugan :( Tråkigt, var ju så fint väder!!!

Nej så idag vaknade Ellinor åtta, sen låg vi o drog oss till tio, eller ja, hon lekte också så klart :) Sen åt vi lite "frukost", blev ju frukost för mig men ellis hade ju ätit välling när hon vakna ;) iallafall, sen gjorde vi vid oss o tog bussen sen tåget till stan o mötte Veronika tolv i stan. Vi gick till Ebbas o satt o fikao  snacka i typ två timmar, mysigt!! Sen gick vi en runda inom Martin Shop ;) hihi.  Sen knutan där hon tog tåget hem o jag bussen till pappa. :D
Där åt vi middag sen efter det, en stund efter, kaffe o fika. mysigt. Massa prat o sånt kul.
Sen kom Catta o hämta oss och körde oss hem o så fick vi pratat lite <3 Finns här gumman. Så kom vi hem o Ellis lekte ett tag sen däcka hon, sötnosen min <3
Så min dag har varit jättebra! Trevlig o fullbokad, det gillar vi, hihi.

Så imorgon är det helg o vi ska vara barnlediga fredag till lördag, pappa o jessica ska ha henne eftersom Emil är ledig så vi får lite ensam tid, mysigt ;) 
Ja sen får vi väl se vad som händer. Så min uppdatering e kanske inte den bästa i helgen, som vanligt då eller hur ;)

Men ha de gött alles så ska jag fortsätta lyssna på musik i mysa. NI E DÅLIGA PÅ KOMMENTERA :( :( :( !!!!!

xoxo J

2011-02-08
23:56:44

Ensam hemma...
Ellinor sover som en stock, Emil jobbar och står i så vi kan leva väl.
Tvn står på med Whale Wars som jag slängt några blickar på då & då. 
Jag har musik i hörlurarna och känner mig väldigt tom ikväll, för det är sånahär kvällar, kvällar av smygande ångest och ensamhet som jag fann tröst i min bästa och trogna vän.... Max.
Han kunde ligga bredvid mig o soffan, eller på golvet. Jag viste han var där, hans närvaro lugnade mig.
Jag kände mig trygg.
Jag kunde gråta ut i hans päls, han kunde slicka mina tårar och se på mig med sina vackra bruna ögon och på något sätt kändes allt lite lättare. För jag viste att hur ensam jag än kände mig så var han där, alltid. 
Men nu när kvällar som dessa snyger sig på, när jag inte har dig här längre då blir jag rädd. För jag vet inte hur jag ska handskas med det. Jag sitter mest bara o låter allt komma, låta allt svida o göra ont. För mina murar har jag inte kvar längre på samma sätt som förut. Jag är mycket känsligare än förr, jag är nog mer öppen också även om jag inte pratar så mycket så skriver jag öppet och folk ser. 
Jag saknar dig Max, jag kan ibladn hata mitt liv för du inte finns här. Jag hatar att inte ha din trygghet hos mig, din värme o kärlek. Du var så speciell och det är så hemskt att ingen förstå hur jag känner. Det gör ju så ont... Varför förstår ingen? Jag hatar o handskas med detta själv, men vad ska jag göra? Du är ju inte här.....
Jag förlitade mig på dig, för mycket kanske. Men du kom in i mitt liv när jag troligtvis mådde som sämst, jag har knappt några minnen från min barndom antagligen för den har ju varit rätt traumatisk. Men du ändrade mig, du öppna mina ögon. Du fick mig att hoppas, hoppas på en bättre framtid. Efter storm kommer lugnet.
& nu när mitt liv äntligen blivit bra, så försvann du. 
Du var med när Ellinor kom, en stor ändring i vårt liv. Mormor gick bort, Sen helt plötsligt flyttade du med mig till Ekeby, men jag tror du trivdes där ute, springa fritt och bara vara. Jag hade inga gränser direkt, för jag viste att det var dax att säga farväl snart. Tiden sprang iväg, känns som jag inte gav dig den uppmärksamhet jag borde. 
Så mitt i allt fick Ellinor sin diagnos och Emil & jag håller på att gå itu. Hela mitt liv raserades rätt fort där. Allt jag gått o trott, hoppats bara försvann i en vindpust. Jag kämpa på, jag grät, jag fann tröst i dig. Ensamma nätter grät jag hos dig, ensamma nätter vi gick ute och bara var. Sen skaffa vi Chicko, men han gillade du verkligen inte så han for iväg igen. Så kom valpen, Foxy. Vilket misstag. Förlåt Max, men det var ett försök för dämpa sorgen som växte inom mig för de närmade sig höst och innan vintern skulle du tas bort. Jag led, och gjorde det misstaget. Jag är ledsen... Hade jag kunnat hade jag ändrat det, för oss allas skull. Men så var det då, och jag kan ju inte ändra på det, men kommer leva med ångern föralltid. Men det var ändå dej jag sökte mig till, det var dig jag kände mig hemma hos. För det skulle ju vara du & jag föralltid, eller hur..... :'(
Sommaren var det bästa, du låg o njöt hela dagar ute, det syntes du verkligen älskade det. & jag fällde en och annan tår för jag viste det var din sista sommar. Vi mös och njöt tillsammans, gick på promenader och lekte.
Sen kom det, beslutet. Jag såg hur ledsen du blev i takt med hösten kom och du bara låg inne, orkade inte resa dig visa dagar, åt ibland inte på flera dagar. Gick mest bara ut kissa o in igen. Du tappa livslusten och jag insåg att tiden var inne.
Så jag tog tag i mig själv o hitta en veterinär som gjorde hembesök för avlivning o bestämde dag o tid. Jag ångrar jag inte åkte till en klinik med dig för den jävla fittan som gjorde det gjorde såååå fel. Undrar nu i efterhand om hon ens var veterinär, jävla kärring.
Men så försvann du, allt gick så fort & du kämpa emot så...  Jag ser framför mig än idag hur vi fick hålla ner dig för du inte ville. Jag hoppas du inte led, jag hoppas mormor mötte dig på vägen så du inte kände dig vilsen. Jag hoppas du vet jag gjorde det för din skull.

Så nu sitter jag här o gråter hysterisk, för det gör så jäkla ont att leva utan dig. Jag är så arg aå jag mår illa. Jag hatar att livet är så orättvist. Jag drömmer att jag vaknar o du ligger där i sängen med mig. Jag kan inte förstå att det hänt, men när jag inser att det bara var en dröm skär det i hjärtat och tomheten smyger sig på.
Jag kommer aldrig bli densamma utan dig, du var min andra halva. Jag kommer alltid finna tröst hos dig även om du inte är här, jag försöker lära mig handskas med smärtan för den lär finnas här alltid. För jag kommer alltid känna en stor tomhet inom mig efter dig. Jag är inte Jenny utan dig, men jag kämpar vidare. Jag ska leva det liv vi byggde upp under alla våra år. Jag ska göra dig stolt och sen när min tid är inne ska jag bli hel igen och möta dig där uppe. 
Gud, jag saknar dig min gamle gosse. Jag önskar jag kunde gjort allt så annorlund. Jag älskar dig och hoppas vi ses en dag, även om den kanske ligger rätt långt fram. Min fina hårboll, varför är livet så orättvist mot mig? Jag hoppas du ser över mig nu när du är där uppe, jag lär behöva all vägledning jag kan få. För mitt liv lär inte bli lätt för fem ören. Fan Max, jag önskar du kunde se mig nu. Hur fin vår lägenhet är, hur bra det är mellan mig och Emil. Och hur fin vår lilla Ellinor blivit, och stor. Jag önskar så jag kunde dela allt detta med dig. Men du ser väl på däruppe, hopaps jag. Min fina vän... Varför gör det så ont att sakna dig?


vila i frid Max, lyckans dag du kom till jorden, 22/5 1999 du försvann plågsamt från mig, 22/9 2010


2011-02-07
21:36:39

Ojoj, vad dålig jag är ! :P
MIn uppdatering är väl inte den bästa får jag säga, men händer inte så mycket som är värt att berätta eller vad jag ska säga. Eller jo, egentligen gör de ju de, men ah. :P

I lördags fixa jag lite, sen drog jag & Ellinor in till stan vid tre o mötte Matilda för en fika. Vi snacka o skratta åt folk, hehe. Sen kom syrran halv sex och vi begav oss mot Thaibuffen med kareoke som varit bestämmt ett tag.
Det var jättemysigt, god mat och folk som sjöng kareoke. haha kuligt.
Ellinor var hos alla andra förutom mig, hon hata mig verkligen. Så hon hade nog kul ;)
Sen åkt vi hem vid halv tio tiden med tåget :) Andreas o Ida åkte med oss då så vi hade sällskap. hiihi.

Sen söndag åkte vi med pappa i bärgaren från ett tiden till nio på kvällen. Var gång vi skulle åka hemåt fick han jobb, haha. Sista turen var hela vägen ner till Malmö, hehe. 

Idag har jag o Ellis sovit ut, skönt. Sen har jag storstädat, tömt kattlåda, dammsugat, diskat, tömt sopor och sånt kul, not. Men skönt att få det gjort. Sen skulle jag laga mat, kycklig med kokta grönsaker. Gott blev det men kunde inte äta mkt för blev så illamående, antagligen för jag nt atit på hela dagen och helt plötsligt äter middag. Synd, jag som kämpa så. Gjorde ju även hemagjord vitlössmör till klyckligen :o gott men ja.
Sen har Ellis varit sådär jättejobbig idag, surat o gnällt. Sen helt pltsligt somnade hon på soffan så hon fick sova en 30min innan jag väkte henne så tog vi ett bad. Det tyckte hon var jättekul. :)
Annars har inget mer kuligt hänt, hon sover som en stock nu iallafall. Tror jag med ska lägga mig på soffan och bara vara. Kolla på mitt Gossip Girl avsnitt från förra veckan jag inte orkat titta på :P Kommer ju ett nytt imorgon så lika bra göra de nu så jag inte har två på vänt, dem är ju så jäkla bra men jag är väl lite lat som inte orkar kolla på de, plus dåligt med tid ibland :P

Wellwell...
Bild på mig från när vi var på fest hos Lisette för hon fyllde år, blev utgång då också :)

hihi hitta en bild på min mage på en kompis FB, en okänd Ellinor, <3
Saknar min bebismage, men de får vänta ett par år till tills nästa kommer! :)

Mamma & Ellinor busar <3

xoxo J

2011-02-04
22:14:40

Hejsvejs :)
Blev ingen uppdatering igår, orkade faktiskt inte.
Men ja, igår var jag hos Optikern först sen åkte vi hem igen men vid fyra tiden höll jag på att dö av rastlöshet så jag åkte in till stan med Ellinor och hälsa på mamma en timme innan jag gick åka hem igen för klockan inte skulle bli för mycket.
Idag fixa jag lite ärenden sen åkte jag med Emil in när han skulle till jobb och var hos mamma några timmar. Så kom hem nu halv tio, hihi. Ellinor somnade som en stock på vägen, skönt de. :)

Ja annars är där väl inte mkt nytt, ska träffa Matilda imorgon sen på Thaibuffe kväll med några vänner o min lillasyster, och Ellinor så klart! :D hihi.

Nej nu ska jag krypa ner under täcket och kolla tv innan jag somnar. Ha de gött alles.

xoxo J

2011-02-02
23:59:15

åh min fina max.....
"det spelar nog ingen roll hur lång tid det går,
det lär nog göra lika ont föralltid.
jag gråter inte lika mycket, för du hade inte velat det.
jag önskar ändå var dag du var här,
jag tänker dagligen på dig, på var du är, vad du gör.
jag älskar dig ännu lika mycket, om inte mer.

för det är nu i efterhand jag sett vad du verkligen gav mig.
som jag inte längre har.
"you don't know what you got until it's gone"
så sant så.
du räddade mig, jag är ledsen jag inte kunde rädda dig.

hur ont det än gör, jag lever, med dig inom mig.
du kommer alltid finns med mig, alltid.

i mitt minne, hjärta och själ.
du är min vägledning, du är mitt hopp.
du är min vilja, min styrka, mitt mod.
du gav mig en anledning o leva, och den ska jag leva ut.
du gjorde ditt jobb, och jag ska inte förstöra det.
det vi byggde upp var grunden till mitt vuxna liv.
tack gubben för allt, verkligen, tack.
jag älskar dig, mest av allt här i världen.

glöm mig aldrig, för jag glömmer aldrig dig.
min kära vän.... jag saknar dig så."




du & jag för alltid. vi ses en dag, jag lovar.....

2011-02-02
13:20:42

Rubrik ?
Hatar dethär med rubriker, blir aldrig någon bra ändå. haha.

Igår lämnade vi då Ellinor hos Emils mamma vid halv två tiden och sen gav vi oss ut och körde bara, slutade med vi hamnade uppe i Halmstad xD Whaat typ? Men det var mysigt o bara köra runt massa.
Sen åkte vi då hem till Helsingborg igen och gick på IKEA lite sen halv sju var det bio.
Vi såg The tourist, skitbra tycker jag! :) Den hade allt, kärlek, spänning, humor =) 
Sen åkte vi hemåt och kollad på Wall street och mööös ;)

Idag kom Ellis hem vid åtta tiden och det tog inte mer än nån timme sen däcka hon, haha tröttis <3
Sen gick vi till affären o handlade lite. 
Senare kommer Catta på besök så ska vi baka choklad o banan paj :D Mums, tjockisar vi är, hih (a)

Ja sen vet jag inte vad som händer, imorgon ska jag vara hos optikern klockan 10.00, kolla både linser o glasögon. Lär behövas ändra styrka på båda misstänker jag, men vem vet.
Hoppas bara inte det kostar för mkt med ändra glasen då... Men men vi får väl se.

Juste, sjukgymnasten ringde igår när  vi var på "roadrip" o ville göra hembesök så hon kommer på hembesök nästa vecka igen. Så vi har fått akutbeställa boll, (vilket vi skulle gjort tidigare men glömt) eftersom vår gamla tydligen försvunnit i flytten av någon underlig anledning. Men det är ju sånt som händer. Säkert hamnat i fel kartong o åkt ut eller något. Men så vi köpte en större också så vi kan sitta bra på den när vi gör andningsgympa :)

Nej nu ska jag pysa, vi hörs.

xoxo J


2011-02-01
12:29:03

Hej igen :)
Jag har varit lite off här märkte jag, hehe.
I söndags var jag & Ellinor bara hemma och med Emil i bärgaren på lite jobb :)
Sen i måndags var vi bara hemma hade tvättstugan mellan 12-17, men var klar redan 15., Emil fick sovit för han jobbat under natten. Jag var uppe i affären o hämta kläder från en tradera säljare. Skittuffa röda och gula jeans. :D Men sammanlagt 4jeans o 4tröjor för 6kr, vadå billigt ? :)
Ah sen när Emil vaknade åkte vi iväg, skicka iväg ett paket med kläder som jag sålt, såna unisex kläder från ellis bebistid. :) Sen åkte vi till Rusta o handla lite sen blev det hem o storstäda typ :P
Ah sen var vi så hungriga efter så Emil gick i köpte två sallader hos pizzerian, mums! :)

Idag är de tisdag och vi ska köra Ellis till farmor snart. Sen ikväll ska vi på bio <3 Ska bli kul, vi ska se den the tourist, alla säger den är så jäkla bra ju :) 
Ah sen vad vi gör innan o efter får vi ju se, ;) hihi.

Nej nu ska jag pysa o klä på mig o packa en väska till Ellinor.

xoxo J